Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Tēmu saskriešanās5. Maijs 2009 - 21:48
Te priekšpusdienā apsolīju izvērst viena psihologa stāstīto/rakstīto par tēmu, kas līdzīga martcores šīsdienas aptaujai.

Tātad, tēma - psiholoģiskā spēle: grimstošas zemūdenes hronika

Mēs esam zemūdenes komanda, diemžēl mēs grimstam. Notikusi avārija, nav skaidrs, kādā esam dziļumā, bet zemūdene lēnām grimst arvien dziļāk. Glābšanās skafandru, lai uzpeldētu, pietiks visiem, bet cauri lūkai var iziet tikai pa vienam ar minūtes intervālu. Mēs esam 30 cilvēki, 15 puiši, 15 meitenes. Tas nozīmē, ka pirmie izpeldējušie izglābsies gandrīz noteikti, pēdējie gandrīz noteikti ies bojā, jo zemūdene jau būs ļoti dziļi.

Šanse izglābties ir atkarīga TIKAI NO KĀRTAS NUMURA ar kādu izejam pa lūku. Ne no veselības, ne no cilvēka fiziskajām īpatnībām, un vājais, kas ir 10-ais pēc kārtas, izglābsies drīzāk, nekā stiprais, kas iet 11-ais. Viens otram izpeldēšanā palīdzēt nevaram un augšā jau vairs palīdzība nebūs vajadzīga: tur ir glābšanas kuteris.

Jautājums: zemūdenē ir pistole. Kurš to paņemtu un ko ar to iesāktu?

---

Nu, tad viņš apraksta to, kas notiek grupās, kur viņš šo spēli palaiž un kas beigu beigās noskaidrojas (spēle tiek palaista vēlāk arī "cietākā" režīmā, lai cilvēki tomēr pieņemtu kādus lēmumus).

Ja ir interese, rekur http://yy.lv/download.php?f=41260 -- aptuveni 10 parastā lieluma grāmatas lappuses. Krieviski. Atvainojos par kvalitāti, salasīt var, bet fočēts nevis skanēts tāpēc nav vienmērīgi viss., http://nkozlov.ru/books/s210/d1242/ skat. nodaļu подводная лодка (thx, [info]jan09).
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba