Pilota memuāri.

Svarīgi ir dzīvē kādu vainot.

Svarīgi ir dzīvē kādu vainot.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Piemēram, tas pats [info]kuzbas ir vainīgs arī pie tā, ka ierādījis man tik ļoti atkarību izraisošo podkāstu

The Eastern Border - par dzīvi Padomju Savienībā un austrumeiropiešu skatījumu uz pasauli. Iesaku.
  • T.i. klausīties podkāstu par mums pašiem? Kaut kas par Papua Jaungvineju būtu ar lielāku pievienoto vērtību.
  • ja laiku pa laikam paziņu lokā neuzpeldētu šī podkāsta veidotāja debilisma demonstrācijas, labprāt klausītos, bet diez vai tas ir tik interesants, lai es tiktu pāri asociācijai, ka balss īpašnieks ir liels lohs.
    • Kā ar tiem 'debīlismiem'? Drīkst kādu piemēru palūgt?
      Jo man ļoti patīk veidotāja tēze, ka priekšstatu par USSR nedrīkst veidot no oficiālajiem avotiem un dokumentiem, bet gan no stāstiem un pastāstiem par to, kāda ir bijusi dzīve tolaik un kā tās ietekme izpaužas vēl pat līdz mūsdienām.
      Man bija jo sevišķi patīkami uzzināt par to, kā radās gopņiku paraža nēsāt treniņbikses.
      Arī remontējot izbijušus komunālos dzīvokļus var uzdurties gana daudz relikvijām, kas rada koherentu ainu ar to, ko uzbur podkāsta autori.
      • nesaku, ka raidījums tāpēc ir slikti izveidots vai izpildīts, bet pēdējais besīgums, ko redzēju, pirms to cilvēku nobloķēju feisbukā, lai to vairs nav jāredz, bija plaši un detalizēti draudi dažādos veidos izkropļot paziņu par kaut kādu salīdzinoši nenozīmīgu viedokļu nesakritību.
  • Jā noliecu galvu mūžīgā šaime, Es esmu vainīgs.
  • Retu reizi paklausos, ja temats piesaista. Par kriminālkodeksu bija smieklīgs un vienlaikus interesants raidījums un par intūristu arī vnk aaaaaaaaaaa. Intereses pēc bibliotēkā atradu visādus Soviet laiku viss-ir-nepareizi pārdzīvojušos memuārus, viena ceļu/tiltu inžiniera memuārus un arī Ērika Hānberga Omulības/Omulību klubiņa stāstus.
Powered by Sviesta Ciba