Roxolana Destiny -
Decembris 10., 2020
10:48

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vectēvam pirms pāris nedēļām palika deviņdesmit cik nu tur, klibo, rokas dreb, švaki redz, bet izkasījis nez kur Rīgā kaut kādā kreisajā klīnikā neirologu, kas dos zīmogu ($$$), ka drīkst vadīt auto. Tik nu tā bēda, ka neviens no 6 bērniem, 14 mazbērniem un 8 mazmazbērniem netaisās šo uz to Rīgu vest, lohi tādi!

(7 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:10. Decembris 2020 - 10:56
(Link)
Vectēvs izklausās pēc tāda, kurš tāpat izdomas, ka tikt līdz Rīgai :)
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:10. Decembris 2020 - 11:58
(Link)
Diemžēl tā var gan izrādīties. Braucam uzmanīgi!
[User Picture]
From:[info]tiga
Date:10. Decembris 2020 - 12:43
(Link)
bet nu šis ir mīļi :)
reizē arī traki. vismaz pēc sarunām ar manu vecmammu, ir briesmīga sajūta, kad fiziskās novecošanās dēļ vairs neesi tik ļoti patstāvīgs pārvietošanās ziņā kā agrāk. pat ne tik daudz, kā tas, ka nevar vairs tā ne celt, ne nest, ne pa trepēm kāpt. tāpēc nekad, kad apdzenu lēni braucošu opi, nedusmojos :)
bet viņš ikdienā bieži brauc ar auto?
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:10. Decembris 2020 - 13:29
(Link)
Es arī saprotu šo vēlmi pēc zināmas neatkarības, ņemot vērā viņa galvu reibinošo darba dzīvi un atbildību. Viņš, pēc mājinieku stāstītā, vazājoties visur kur vajag un nevajag, pārsvarā gan kādu 50 km robežās un pa lauku ceļiem. Svarīgās darīšanās jau viņu vienmēr aizved, tagad, kā saprotu, šis grib kustēties vairāk pa ciemiem, nekā kovid apstākļos būtu vēlams un neviens vairs nepiesakās vest.
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:10. Decembris 2020 - 16:21
(Link)
Šitā izgājšgad mūsu lauku rezidences kaimiņš Viktors devās pagarināt tiesības (viņam gan tikai biš' pāri 80), un nolēmis, ka traktoru un autobusu kategoriju šim vairs tomēr nevajadzēšot, pietikšot ar vieglo auto, jo citādi pēc 5 gadiem atkal būšot jāiet mainīt tās tiesības, bet kurš tad to vairs gribēs darīt :D
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:10. Decembris 2020 - 21:46
(Link)
Un dabūja vai ne? Vīra vecmāmiņa arī pāri 90 un joprojām stūrē, pat bez nekādas ārstu kukuļošanas kā mans vecais perdelis.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:14. Decembris 2020 - 11:49
(Link)
Mhm, manam puikam vecmāmiņa savos 80, kopā ar puiku pagājšgad iebrauca Pļaviņu HES tunelī apstājušās mašīnā. Jo nevarēja iedomāties, ka tur kāda būs un gaismas arī neievēroja.

Par laimi ātrumi nelieli, visi dzīvi palika, tikai smadzeņu satricinājums. Mašīna, protams, totālās lupatās.


Tepat pa Rīgu braucot, īpaši vīkendos, daudz tādu pensionāru, kuri pagriezienus nerāda, dažreiz brauc bez gaismām. Tas viss ir tāds riska faktors, ka es gan gribētu, lai katru gadu viņiem ir medkomisija.

Redze, dzirde, reakcijas ātrums, sapņošana.
Powered by Sviesta Ciba