old

Posted on 2013.03.26 at 09:39
Paslēpu gandrīz visus vēl palikušos publiskos postus, nu man atliek vēl draudziņiem redzamos pazudināt un varēšu būt pavisam noslēpumaina. Nav gan tā, ka man te būtu kādi noslēpumi sarakstīti, vai kas tāds, ko kādam, kas tajā visā nav piedalījies, būtu baigi aizraujoši lasīt, pāļa piedzīvojumi, aizvainojums un liela daļa skumju. Varbūt klabi varētu pārsaukt par "man kādreiz ļoti patika bēdāties un vispār es to daru vēl tagad". Par to, kā es Cēsīs pazaudēju saprašanu vai kā es jutos, kad man solīja sadot pa seju (neesmu dabūjusi, reāli paveicās), jo es darot sliktas lietas (lulz, klanos visu svēto priekšā), tikai man varētu būt vēl mazliet smieklīgi palasīt un padomāt ko tādu kā "ohh, tie tik bija laiki", varbūt Patai vēl, jo viņa visur piedalījās, bet tam jau viņai ir sava klabe. Vairāk kā tūkstotis postu, kuri lielākoties tikai man pašai ir saprotami, jo kurš svešs tad var zināt, cik lieliski ir bijis pazust no visa Cēsu dzīvoklī (jā, visas trakās lietas paliek tur) un ka tie K, kas parādās, nav viens un tas pats cilvēks. Man ir divi K. Un vēl es sev pati esmu K. KKK, haha.

Comments:


[info]indulgence at 2013-03-26 09:57 (Link)
- Tas ir pats Nenotveramais Džo!
- Vai patiesi neviens viņu nav spējis notvert?
- Da kam viņš vajadzīgs...
;)
[info]zvaigzniit at 2013-03-26 10:54 (Link)
Kā Harijs reiz teica: "Nostādi sevi visa centrā un iegriez visu, lai griežas ap tevi. Kā saka, pārējie ir tikai liekas dekorācijas."
[info]magnolia at 2019-07-30 13:57 (Link)
Tu varbūt zini, kā visus jebkad bijušos ierakstus ar vienu klikšķi padarīt tikai draugiem vai sev lasāmus? jo izdzēst pavisam negribas, bet, lai lasa visādi maniaki arī vairs nē.uztaisot friends only?
Previous Entry  Next Entry