Zuzannas domas - Hodi? Karibu!* [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Hodi? Karibu!* [1. Jun 2015|22:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu jau 9.nakts Tanzānijā zem moskītu tīkla.
Pa ceļam uz šejieni pirmo reizi izmēģināju lidmašīnā mazā maisiņa lietošanu - reakcija uz malārijas tabletēm un nogurums darīja savu. Bija smieklīgi vērot stjuartes reakciju un man pašai vajadzēja maisiņu aiznest līdz stjuartes norādītai miskastei.
Tanzānijā uz vietas man ļoti patīk, bet tomēr dzīvojot sevi te neredzu. Pirmkārt, malārijas dēļ. Otrkārt, sabiedrības struktūras dēļ. Sociālisms te ir nodarījis gauži cilvēku domāšanai. Es vairs neko sliktu neteikšu par Īrijas veselības aprūpi.
Bet lūk augļi, dārzeņi, zivis, daba - burvīga. Ar draudzeni likām avokado sejas maskas, jo viņai pie mājas avokado koks - tik daudz labu avokado, ka arī skaistumkopšanai pietiek. Mango saēdos gadu uz priekšu.
Šodien pie Indijas okeāna sākām skatīties mājas. Par 400 USD te var dabūt tādas burvīgas mājas!!!! Mājkalpotāju var dabūt par 130 000 šiliņiem (~60 EUR) mēnesī.
*Drīkst ienākt? Laipni aicināts!
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]sw
Date:1. Jūnijs 2015 - 23:06
(Link)
400 USD īres maksa, vai tā jau ir pirkšanas cena?

izklausās pēc vienas no tām valstīm, kur algu Eiropā saņemošam frīlānserim būtu ērti rezidēt - ja ne veselības aprūpes sistēmas, pēc šeit rakstītā spriežot.
From:[info]zuzanna
Date:2. Jūnijs 2015 - 08:58
(Link)
400 USD ir īres maksa mēnesī - māja ar 3 guļamistabām, kamīnu viesistabā, labu ēdamistabu, jauki iekārtotu terasi, un mazu jumta terasi, kur jau ierīkots moskīttīkls un var vērot zvaigznes naktī. Bet tas nav galvaspilsētā, tas ir Tangā. Ar pirkšanu ir drusku sarežģīti - Tev vispirms jānodibina vietējais uzņēmums un tad Tavs uzņēmums var nopirkt īpašumu.
Jā, es te tagad brokastoju ar skatu uz Indijas okeānu un prasu - kāpēc es neesmu frīlanseris, kurš ilgtermiņā saņemtu Eiropas atalgojumu bez biežas vajadzības parādīties Eiropā.
Ar veselības aprūpi ir tā - vajag labu veselības apdrošināšanu, kas nodrošina pārcelšanu uz Nairobi vai Keiptaunu, ja gadījumā vajag.
From:[info]zuzanna
Date:2. Jūnijs 2015 - 10:47
(Link)
Un daudz laimes :)
[User Picture]
From:[info]sw
Date:2. Jūnijs 2015 - 18:40
(Link)
paldies :)
[User Picture]
From:[info]jim
Date:2. Jūnijs 2015 - 00:32
(Link)
izklausās ļoti priecīgi
From:[info]zuzanna
Date:2. Jūnijs 2015 - 09:04
(Link)
Saule un laiskais dzīvesveids noteikti atstāj labu iespaidu :)

hackers counter system