Zuzannas domas - Single, separated, divorced? [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Single, separated, divorced? [21. Okt 2014|22:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es tā arī nepastāstīju, kā attīstījās stāsts ar vīrieti no vilciena, kuram nekaunīgi pajautāju "are you single?". Tātad - apmēram nedēļu apmainījāmies dažādām īsziņām un mēģinājām sarunāt pusdienas. No manas puses īpaši personiskas īsziņas nebija - tas ir - par sevi neko īsti neatklāju. Bet viņš ļoti daudz par sevi paspēja tādā veidā pastāstīt. Pirmās pusdienas bijām sarunājuši tās pašas nedēļas piektdienā, bet viņš atcēla darba dēļ un man tas arī bija labāk, jo bija draudi, ka es nepapspētu uz tām pusdienām vai ierastos aizelsusies, jo darbā baigais rokenrols.
Sestdienas vēlā vakarā viņš man raksta no vilciena (droši vien iedzēris), ka dodas uz mūsu mazmiestu un ka esot iedomājies, ka es gribētu padzert tēju. Es jau biju gultā un nesmejieties - ar matu ruļļiem matos - un man likās - ja vien piedāvājums uz tēju būtu nācis 30 min agrāk (pirms ruļļiem), tad es arī varbūt kaut kādās mājas džinsās izšļūktu ārā uz vienu drinku. Bet neko - un labi, ka tā.
Pirmdien paliku mājās lāpīt paģiras (nu bija iedzeršana viena svētdienas vakarā) un drusku uzstāju, ka vajag sarunāt, kad tad mēs īsti uz tām pusdienām ejam, jo es taču esmu super busy un jāplāno nedēļa, lol.
Un tad krīt priekškars un lampa - viņš man uzraksta, ka esot precējies un viņam ir divi bērni, bet ka lūdz piedošanu, ka to nav uzreiz atklājis - viņam bija perfekta iespēja, jo es taču sāku ar "are you single?". Un ka gan jau tagad to zinot es vairs negribēšot ar viņu pusdienot.
Atbildēju, ka piedodu - jo nu common - nekas jau īsti nebija noticis, un arī, ka pusdienot it kā varam, ja vien tas neapdraud viņa laulību (tā arī uzrakstīju). Tālāk tur daudz spama (ala laulība jūk ārā, nav kontakta ar sievu, bla bla un ja viņš izšķirtos no sievas, vai es ar viņu satiktos) un principā pagājušajā pirmdienā arī viss beidzās.
Un iemesls, kāpēc viņš neatbildēja tieši uz "are you single?" jautājumu, esot, ka es tur dikti atraktīva, un kāda tik vēl ne un ka pēc īsziņām esot licies, ka mēs esot vienā līmenī (what ever that means). To, ka esmu atraktīva - nu, paldies, pati zinu. Bet uz ko cer šitādi vīrieši - gribētu uzzināt.
Un šodien viņš atkal uzrakstīja, vai es gribot iziet uz drinku pēc darba kā draugs. Nu man jau liekas, ka es iedzert varu arī ar perfect strangers un tas arī krogā tā paliek. Bet es nezinu, kādu vērtību viņš šādai iziešanai pēc darba grib pievienot. Čiks tur vien sanāca :)
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:22. Oktobris 2014 - 01:01
(Link)
nu tipiski ! nav kontakta ar sievu tikai sieve pati par to nenojaus! turies un taa :)
From:[info]zuzanna
Date:22. Oktobris 2014 - 01:03
(Link)
Jā, tas man liekas tas trakākais, ka sieva var nenojaust vai arī - pat ja nojauš, tad abi neko nedara, lai tur kaut ko mainītu.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:22. Oktobris 2014 - 01:07
(Link)
ko tur daudz var mainit, ja 2-3 resni breekulji pa vidu ! vo atraktiiva svesiniece vilcienaa, visa taada "mana liimenii" gan visu mainis :)
From:[info]zuzanna
Date:22. Oktobris 2014 - 01:10
(Link)
Diez kāpēc tādai atraktīvai svešiniecei tas pilnīgi neliekas saistoši un kārdinoši? :)
Nē, nu es esmu panaiva un ticu iespējai ar visiem brēkuļiem (viņa gadījumā bērni jau palieli - 8 un 12 gadi) meklējot palīdzību pie laulību konsultantiem arī kaut ko uzlabot. Bet nu - ne mana cūka, ne mana druva.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:22. Oktobris 2014 - 01:18
(Link)
akdies 8 un 12! tu vispar zini ko tas nozime! tas vecums ir pubertaate pirmspubertaate un visas sausmas : es nevienam nepatiku, citiem ir geimbojs man vienigai nav !
From:[info]zuzanna
Date:22. Oktobris 2014 - 10:19
(Link)
Nu to vecumu zinu, jo draugiem ir bērni tai vecumā, bet tik daudz ko bērna emocionālajam komfortam nozīmē ģimenes kultūra un vērtības. Vai savukārt citā gadījumā - visi bērni skolā grib būt mani draugi, bet es taču nevaru ar visiem draudzēties?
Bet noteikti ir arī tādi gadījumi, kā Tu piemini - es tikai zinu, ka tas ne obligāti ir tieši tā.
[User Picture]
From:[info]nervukamolis
Date:22. Oktobris 2014 - 09:51
(Link)
tas kas mani tiešām fascinē šāda veida situācijās ir, ka apzīmējums "sieva" vienmēr izklausās pēc tāda novecojuša bezemociju grāmatplaukta.
From:[info]zuzanna
Date:22. Oktobris 2014 - 10:14
(Link)
Tas laikam individuāli. Es šajā situācijā to sievu iztēlojos kā superīgu sievieti, kas tiek galā ar bērniem, māju un varbūt pat strādā, lai vīrs varētu nest lielo naudu mājās. Bet tā ir mana iztēle - neko konkrētu par sievu nezinu. Tik pat labi var būt, ka viņai pēc jaunākā bērna piedzimšanas bija ilga pēcdzemdību depresija, kas pārauga cita veida depresijā un ka mājas nevienam tur nav laimīga vieta.
[User Picture]
From:[info]nervukamolis
Date:22. Oktobris 2014 - 10:46
(Link)
es vairāk biju domājusi pasniegšanas veidu. Bet tavs domu gājiens ir ļoti simpātisks. :)
[User Picture]
From:[info]eos
Date:22. Oktobris 2014 - 19:25
(Link)
man jau liekas, ka pieklājīgi ir izšķirties un tad censties iepazīties. brīvs vīrietis ir brīvs, ne pus-brīvs :P
From:[info]zuzanna
Date:22. Oktobris 2014 - 19:37
(Link)
Nu iepazīšanās iniciatīva jau nāca no manis, tā kā viņam papīri tīri. Bet viņš maldināja sākumā ar savu ģimenes stāvokli. Un nebrīvi vīrieši mani pārāk neinteresē.
[User Picture]
From:[info]eos
Date:22. Oktobris 2014 - 19:41
(Link)
Es tieši par to pašu 100%, mani arī neinteresētu (nemaz).

hackers counter system