Zuzannas domas - Kas to lai zina [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kas to lai zina [17. Jul 2012|03:06]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]fanija
Date:17. Jūlijs 2012 - 09:20
(Link)
biju tai armēņu restorānā rudenī, man patika. tiesa, tad bija patukšs un mums vajadzēja gaidīt pavisam nedaudz, līdz atbrīvojas galdiņš, jā, nekādu īpašo laipnību nesaņēmām. agrāk biju pilnā pārliecībā, ka apkalpojošās sfēras/ar cilvēkiem strādājošie darbinieki tā uzvedas, jo ir vienkārši neaudzināti un rupji. paēdot to maizīti, ir skaidrs, ka tā bieži ir pati parastākā pārslodze, par kuras mazināšanu nekā nerūpējas priekšniecība, esmu redzējusi kolēģi vairākas reizes vienkārši traģiski noraujamies. nav nekāds attaisnojums, protams.
From:[info]unpy
Date:17. Jūlijs 2012 - 10:33
(Link)
Vārga nervu sistēma ir pie vainas!
From:[info]fanija
Date:17. Jūlijs 2012 - 10:50
(Link)
arī man tā likās, ka cilvēkam jebkuros apstākļos un jebkurā ilgumā jāspēj izturēt jebkurš stress, bet patiesībā, to noslēpjot sevī zem dzelžainas paškontroles, tas tāpat nekur nepazūd, bet saēd un beigās kaut kādā formā parādās virspusē tik un tā.
From:[info]zuzanna
Date:17. Jūlijs 2012 - 11:52
(Link)
Nē, īstenībā viesmīlis Aleksandrs bija ļoti jauks, pieklājīgs un vispār - lika justies kā viesiem (bet bez pārspīlējumiem). Bet tā Oksana noteikti bija nogurusi un es jau arī pēc savas pieredzes apkalpojošā sfērā zinu, ka dažreiz liekas, ka tie klienti ir pelnījuši kādu skarbāku vārdu (jo no manām pozīcijām skatoties, viņi uzvedas neadekvāti idiotiski), bet vakar tas bija nepatīkami, ļoti.

hackers counter system