Zuzannas domas - One Love, Last Love [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

One Love, Last Love [15. Jul 2012|08:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]

Tātad festivāls, uz kuru esmu braukusi uz Stambulu pēdējos 4 gadus un šogad neaizbraucu, savā ziņā tika izjaukts no islāmistu puses.
Festivāla ģenerālsponsors jau 10 gadus ir Efes Pilsen (populārākais Turcijas alus brends) un alus tur vienmēr tiek tirgots un par salīdzinoši normālām cenām. Šogad islāmisti solīja veikt protestus pret alkohola tirdzniecību festivāla teritorijā. Organizatori pēdējā brīdī - pāris stundas pirms festivāla sākuma paziņoja, ka, lai izvairītos no sadursmēm un nemieriem, alkohola tirdzniecību atcels.
Ļoti daudz cilvēku atdeva biļetes atpakaļ un es pieņemu, ka organizatoriem un pašam Efes šis gads ieiet mīnusos diezgan konkrēti. Varbūt šis būs pēdējais One Love festival.
Te jau var teikt - kas tad tie cilvēki kādi dzīvnieciņi ir, ka bez alkohola nevar paklausīties mūziku? Nu acīmredzot tomēr iespēja iedzert, klausoties Pulp, Kaiser Chiefs, Damien Rice, Kimbra, Selah Sue un Yuck tiek augsti vērtēta. Un no otras puses dažiem biļešu atdošana ir kā protests pret islāmistu aktivitātēm, jo ar katru gadu paliek trakāk.
Lai vai kā - es drusku priecājos, ka man nebija nauda aviobiļetei, jo esot tur, es droši vien ietu viena, bez draugiem. Un es varu labi iztēloties festivālu bez alkohola, bet ne bez draugiem.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]alniz
Date:17. Jūlijs 2012 - 22:02
(Link)
redz kā, tad jau labi vien, ka viss tā salikās un šito gadu netiki.. Iedomājies, kāda skāde būtu braukt tikai uz festivālu un tad čuš..

Starp citu mana turku draudzene stāstīja, ka valdība visādus nepopulārus lēmumus cenšās pieņemt un daudzi galīgi nav par to happy.
From:[info]zuzanna
Date:19. Jūlijs 2012 - 15:15
(Link)
Tā ir :) Bet domāju, ka ja būtu aizbraukusi, tad tāpat ietu uz to festivālu, ja ne ar vieniem, tad citiem draugiem. Bet kā nu ir, tā ir.

Nu Turcijā iet islamizācija vaļā uz pilnu klapi un mani tas arī nepriecē, jo būs grūti tur atgriezties.

hackers counter system