Zuzannas domas - Spiegu seriāls, bļin [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Spiegu seriāls, bļin [4. Jan 2011|03:31]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Vakarnaktī Artis purniņgrāmatā salika bildes no Jaungada pasākuma. Un tur arī bildes, kur mūsu direktors dāvanā saņēmis sarkanas apakšbikses, tās ir pārvilcis pāri biksēm. It kā jau nekas traks, bet nu no šī šodien tika uztaisīta pamatīga drāma. Kulminācija laikam bija, kad direktors ar virtuves nazi ienāca mūzikas telpā, kur tobrīd Artis spēlēja klavieres, aizslēdza durvis no iekšpuses un teica, ka konkrētās bildes no purniņgrāmatas ir jāizņem. Tas tika izdarīts, bet Artioms ielika status update purniņgrāmatā - kaut ko par dzīvības un veselības apdraudējumu. Un vakarā, pirms es nācu mājās, direktors man teica, ka viņam ir žēl, ka viņš ir padevies mūsu provokācijām.
Tad pa vidu vēl šis tas.
Un tad FB parādās direktora status update, ko google translate iztulko šādi: "Well-trained provocateurs, even the governments changed. "But this organization was built on trust, " the slogan the organization found the intensity of emotion:)"

Vai es jau rakstīju, ka mums liekas, ka mūsu dzīvoklī ir noklausīšanās ierīces?
Ā, un vēl mūsu organizācijā šodien bija divi policisti atnākuši parunāties. Varbūt gribēja atprasīt savu noklausīšanās ierīci?

Šodien mani nosauca par bad-girl un provocator. Ko nesīs rītdiena?

Un pie iedzimtās cirslības jāatzīmē - pirms divām dienām es salauzu spoguļa rāmi (es brīnos, kā pats spogulis palika vesels) un šodien uz vannas istabas flīzēm sasitu 8 gadus veco fēnu, kuram no trieciena sabira ventilatora aizsargsietiņš - nu tipa lietot var, bet ja nejauši tur nokļūs mati vai kas cits, būs traki. Tā kā - jauni izdevumi. Jaukiņi.

Un es esmu atsākusi lietot sliktos izsauksmes vārdus. Un es aicinu savus kolēģus pēc to lietošanas mani sūtīt muti mazgāt. Bet pagaidām viņi vēl to nedara.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]nanochkine
Date:4. Janvāris 2011 - 04:09
(Link)
super, super, niknums tas ir labi. bet bildes visas ir kriminaalas, pat stambulas nelieshu powerpointaa nebija tik negliitu gjiimju. tam, kursh tik drausmiigi sabildeeja, es ieteiktu arii guleet iet brunjuvestee.
un taa juusu njemshanaas ar fb arii ir kaut kas neiedomaajams...
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:4. Janvāris 2011 - 10:54
(Link)
ja nemaldos pec statistikas turcija bija pirma vai otra kas visvairak lieto FB, to nu mes manam ar uzviju :))
From:[info]zuzanna
Date:5. Janvāris 2011 - 16:32
(Link)
Piekrītu, ka bildes ir kriminālas.
Bet par FB - nu te visi tajā dzīvo, neko nevar padarīt.
[User Picture]
From:[info]unintended
Date:4. Janvāris 2011 - 19:41
(Link)
es tiešām baigi ierēcu, paldies, zuzanna :)
tas par to nazi un durvju aizslēgšanu viss taisnība?
bet nu jūs kā īsteni turki toč uzvedaties, manā evsā turcenes lika bildes, kur mēs esam pārtusējušās eiropiešu stilā, un mums bija baigā dusma par 100 ielūgumiem un mājieniem no bilžu ielicēju draugiem un draugu draugiem tajā pašā FB.
From:[info]zuzanna
Date:5. Janvāris 2011 - 16:36
(Link)
:) Kamēr jums jautri, mums te normāla drāma.
Jā, par to nazi un durvju aizslēgšanu visa taisnība, bet pēcāk tika skaidrots, ka tas tipa baigais joks. Klāt nebiju, bet pēc atstāstiem baigi smieklīgi nelikās.
Nu vakar vispār likās, ka jāatdraugo visi kolēģi, jo viņi domā, ka mēs FB izmantojam provokācijām.

hackers counter system