Zuzannas domas - Ay lav yu (2010) [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ay lav yu (2010) [27. Sep 2010|22:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Skatos tagad šito filmu un es vēl pat noskatījusies neesmu, bet man tā patīk. Tik daudz pozitīvo emociju.
http://www.imdb.com/title/tt1526284/
Gan jau uzrakstīšu arī pēc noskatīšanās.
UPD: Tātad - diezgan muļķīga komēdija, kur turki pasmejas par sevi un drusku amerikāņiem. Bet ļoti smieklīga. Stāsts ir par vilidžeriem, kuri grib panākt, lai viņu vilidžu atzītu valsts kā eksistējošu vietu. Jo pagaidām tas nav kartē apzīmēts, tur nav skola, slimnīca, nekā tur nav. Bet ir pašiecelts ciema vecākais :) Kurš ir jau uzrakstījis 147 vēstules uz dažādām institūcijām, lai panāktu ciemata atzīšanu, bet pagaidām bez rezultātiem. Un šim ciema vecākajam ir dēls, kurš ir paspējis beigt kara dienestu obligāto un ūdens inženiera studijas. Tas, ka ciematā nav ūdens, un ka šim inženierim tur nav ko darīt, laikam ir sīkums. Jo vēl viņš ir paspējis iemīlēties amerikānietē. Un ar to tad sākas arī jezga. Amerikāņu ierašanās, meitenes pāriešana islamā, spļaudīšanās, cita meitene, kas it kā ir stāvoklī no līgavaiņa, vecaistēvs ar 4 zobu protēzēm, un vēl un vēl. Un visam pa vidu kāzu muzikanti. Kas apdzied tieši notiekošo :) Ibrahim Jessica ay lav yu - jālasa kā Ibrahims mīl Džesiku. :)

http://www.youtube.com/watch?v=OYfMIjxr-Gc - mūziķi kokā, bruņmašīnā un kravas mašīnā
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]nanochkine
Date:29. Septembris 2010 - 13:18
(Link)
jaa, muzikanti superiigi. bet galvenaa filmas fishka man liekas ir tas, ka viss beidzas ar to, ka visi kluust par galvenaa varonja un dzesikas beerniem))
nu un veel taada zemdoma - piedomaajiet pasi, kaadas zamorockas tagad tur visiem saakas, liidz ar registreesanos, ne tikai armija...
From:[info]zuzanna
Date:29. Septembris 2010 - 14:05
(Link)
Nu jā, par to, kā arī visu cienījamais Aga kļūst par sava dēla Ibrahima un Džesikas bērnu, tāpat kā pārējie ciemata iedzīvotāji, iesmēju.
Un jā, arī par ūdeni un elektrību, kā izrādās ir jāmaksā ;)

hackers counter system