Zuzannas domas - Pavasara pastaigas [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pavasara pastaigas [22. Apr 2010|22:34]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Vakar labi izstaigājos. Bet vakar fizioterapeite pēdējā brīdī atteica vizīti un tad nu man drusku bija skumīgi, jo viņa rīt uz nedēļu aizlido uz Lielbritāniju. Bet līdz ar to ieguvu laiku labai pasēdēšanai ar kādu cibiņu Foodboxā. Šodien jau pa āru staigāju bez elastīgās saites un ikra muskulis tā smuki iespringa, ka prieks. Drusku mani uztrauc skats, ka augšstilba lielais kauls ir izvirzīts uz priekšu vairāk nekā veselajai kājai. Es ceru, ka tur viss labi saliksies atpakaļ. Bet man šādā lietainā laikā pamatīgi sevi atgādina skrūves kaulos - diezgan nepatīkami. Pieņemu, ka līdzīgas izjūtas ir cilvēkiem ar lūzumiem.
Kamēr nesatikšu fizioterapeiti, jāturpina stiept jaunā saite, lai pirmdien būtu ko ārstam atrādīt.
Māsai kaut kādas mīlas mokas, kas šķiet met nelabu ēnu uz spēju koncentrēties bakalaura darbam, bet mūsu ģimenē mēs šādas lietas līdzi nedalām un katrs cieš savā stūrītī.
Vakar lasīju, ka savu robežu apzināšanai ir svarīgi ne tikai zināt, kas es esmu, bet arī, kas es neesmu. Bez nolieguma jeb "nē" identitāte neformējas pilnīga. Un savas robežas noteikt un par tām pastāvēt var tikai cilvēks, kas māk veidot un uzturēt ciešas attiecības.
Bet vispār es neko prātīgu nedaru, arī darbā apsolīto cenu analīzi netaisu, jo vienkārši negribas. Bet no darba visādi e-pasti nāk un visi baigi grib zināt, kad es atgriezīšos. Vakar pateicu, ka maija otrajā nedēļā. Bet nu redzēšu, kas un kā.
Rīt baznīcā jauniešu vakars. Sarunātais runātājs baigi saslima, bet dikti operatīvi atradām risinājumu. Mana pāriniece vadīs slavēšanu, kas ir kaut kas jauns, jo līdz šim mūsu vadītajos vakaros to vienmēr darīja viņas draugs. Nevaru sagaidīt rītvakaru.
Šodien atkal lakatu sasēju kā hidžabu un nobaidīju māsu.
Bet visādi citādi - man it kā iet labi, man tikai jāsaprot, kas un kā ir ar to Turciju un uz ko tajā sakarā drīkst un uz ko nedrīkst paļauties.
Un vēl īsi pēc 09:00 zvanīja kāds cilvēks no pagātnes, bet es gulēju. Kad pēc pamošanās viņam zvanīju, tad jau man citas valsts operatori atbildēja, ka konkrētais numurs pašreiz nav sazvanāms. Dīvaini.
Linkir ko teikt?

hackers counter system