Zuzannas domas - Ikdienība [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ikdienība [28. Dec 2009|11:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Šī ir viena no tām dienām, kad man atkal ļoti nepatīk mans darbs. Jaunais darbinieks pa Zsv dienām ir sastrādājis daudz cunduru - tik daudz, ka pat nezinu, kā lai to izstrebj. Kaut nu neviens strebjot neaizrītos vai nenoslīktu.
Visādi citādi - man no kafijas dzeršanas trīc rokas, jāiet atjaunot pieeja internetbankai, un jāpaskatās, kādus jaukus mobilos varētu dabūt no Tele2. Kaut arī domāju par no-name Iphone atdarinājumu ar 2 sim kartēm.
Vakar Jysk dabūju pārāko lina spilvendrānu tikai par 1.99 LVL - tjipa baigās atlaides Latvijas ražojumam. Tik skaista tā spilvendrāna, ka tagad domāju, ka par tādu naudu vajadzētu iepirkt vēl. Bet vakar nopirku arī jaunu ciemiņu spilvenu. Man tagad ir 3 (trīs!) ciemiņu spilveni.
Vēl šodien darbā ir razborkas, kāpēc peļņas daļas sadalījums ir tik atšķirīgs pa departamentiem - mūsu departamentam, izrādās, ir mazākās prēmijas. Ja nezinātu, ka kādam ir vairāk, tad dzīvotu laimīgi tālāk - tāpat kruts pārsteigums. Bet ar salīdzināšanu jau sākas daudzas problēmas - nu ne jau tikai šādas, bet arī nopietnākas - tā po žizņi.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]zazazelle
Date:28. Decembris 2009 - 20:30
(Link)
gde po chem? man ar vajag smukas spilvendranas. tiesam smukas? alfaa?
From:[info]zazazelle
Date:28. Decembris 2009 - 20:31
(Link)
uz cieminju spilveniem nevens cits nevar guleet kaa tik ciemnji, ja?
vai kaa vini atshkjiras? varbuut miikstaaki? ;p
From:[info]zuzanna
Date:29. Decembris 2009 - 02:17
(Link)
Ciemiņu spilveni ir tie, uz kuriem neguļu es. Bet īpaši viņi ir ar to, ka viņi parasti jau tiek iegādāti ar mērķi kļūt par ciemiņu spilveniem. Kāds no tiem visiem ir mīkstāks, kāds biezāks, kāds augstāks - tā teikt, lai ir no kā izvēlēties. Un dažreiz man gadās ciemiņi, kuri paziņo, ka viņi guļ bez spilvena! Bet nu - izpatīkot ciemiņiem, ko tikai neizdarīsi.
Es pēdējo 2 gadu laikā dikti cenšos izkopt savu viesmīlības talantu. Ar dažādiem panākumiem, bet skaidrs ir viens - man tas patīk un es gribu, lai vismaz reizi mēnesī kāds pie manis ciemojas.
From:[info]zuzanna
Date:29. Decembris 2009 - 02:13
(Link)
Nu es laikam dabūju to pašu smukāko. Šodien skatījos Spices Jyskā un tur bija tādas vienkāršākas. Bet tik un tā lins, 60x60 cm. Sākumā es domāju - lins gan jau ka vairāk dekoratīviem spilveniem, jo 1) vēss, 2) raupjāks nekā kokvilna, satīns vai zīds. Bet nē, tas vēsums ir patīkams un tekstūra nav raupja. Bet tas viss ir tā - na ļubiteļa. Man svētdien Alfā paveicās, bet nu speciāli tādēļ es neieteiktu dzīties uz turieni.

hackers counter system