Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 27., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:24
Man ir tikai daži jautājumi:
1. Ar kadam tiesībam sveši cilveki lien citu cilveku personīgaja dzīvē? Jo ir pienakusi signāli? Kādi, cik daudz un no kurienes? Cik tie ir patiesi un cik melīgi?
2. Kādēļ man, kā Latvijas pilsonei, tiek atņemts bērns un ir nolemts, ka viņs tiks turēts bērnu namā pret manu gribu? Jo esmu atraitne?
3. Kādēļ manam bērnam grib uzspiest aizbildni? Jo es viena netieku galā?
4. Es tieku galā, bet man vajadzīgs laiks. Bet, kad es lūdzu palīdzību, lai viss notiktu ātrāk, es to nedabūju, jo viņiem ari vajadzīgs laiks.
5. Ar kadam tiesībam melīgus ziņojumsu jauniešu iestādei raksta skolotāja. Kauna viņai nav?

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]watt
Date:27. Janvāris 2018 - 11:30
(Link)
(2) tāpēc ka tā tiek "apgūta" nodokļu maksātāju nauda, un sistēmai ir nepieciešama naudas aprite, un priekš tam ir nepieciešami upuri.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:27. Janvāris 2018 - 17:34
(Link)
Kad mani Knutī oktobra sākuma no māja izdzina, tas bija jauks un Dievam tikams darbs, jo es atļavos viņa mājā pateikt nelabu vārdu par fricēniem, kas braucot ar vienaldzīgam sejām košļā žuvenes un nejēdz visvienkāršākos ceļu satiksmes noteikumus. Bet ja es parīti pamuļķu letiņu no mājās oktobra beigas iztriecu, jo visu izvandīji un sašmucēja, tad vai dieniņ, man esot izmainīta personība. Lai vipirms noskaidro, cik izmainīta personība ir Knutēnam. Ak, jā, viņs taču vācietis. Es redzēju jau divreiz, cik Temīda ir akla un cik redzīga Vācijā. Nein, Danke!
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:29. Janvāris 2018 - 10:43
(Link)
Nedomā, ka Latvijā tā nav. Un jo lielāki pāķi, jo vairāk viņi mēģina kontrolēt citu dzīvi. Tu vēstniecību un Konsulāros esi piesaistījusi? vismaz konsultējusies ar viņiem?

> Go to Top
Sviesta Ciba