|
Marts 2., 2009
Comments:
| From: | krii |
Date: | 2. Marts 2009 - 12:24 |
---|
| | Par ātrajiem garneļu salātiem | (Link) |
|
Ja sīkās garneles taisa ar lapu salātiem vai svaigajiem gurķiem, liela nozīme ir garšvielām. Obligāti jābūt dillēm, citronpipariem, kaltētam bazilikam, raudenei un estragonam. Es tā daru, un līdz šim visiem ir ļoti garšojis. Un vēl man liekas, ka ola tur lāga neder klāt, jo olbaltumvielas ar neizteiktu garšu jau ir garnelēs.
| From: | zum |
Date: | 2. Marts 2009 - 13:43 |
---|
| | Re: Par ātrajiem garneļu salātiem | (Link) |
|
Piešaušu citronpiparus. Man jau vakar bija tāda doma, tikai nevarēju atrast. Laikam palikuši iepriekšējā dzīvesvietā plauktiņā. Olai laikam neder gan, bet daudz jau nebija. |
|
|
Sviesta Ciba |