Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 2., 2009


[info]krii12:24 - Par ātrajiem garneļu salātiem
Ja sīkās garneles taisa ar lapu salātiem vai svaigajiem gurķiem, liela nozīme ir garšvielām. Obligāti jābūt dillēm, citronpipariem, kaltētam bazilikam, raudenei un estragonam. Es tā daru, un līdz šim visiem ir ļoti garšojis.
Un vēl man liekas, ka ola tur lāga neder klāt, jo olbaltumvielas ar neizteiktu garšu jau ir garnelēs.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba