Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 25., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:04
Bet es atceros vēstulīti, ko rakstīju Nikolajam Karačencovam, pēc tam, kad atbraucām no Leņingradas ceļojuma, 9.klasi beidzot. Viņs un tikai viņs bija man pirmā mīlestība :) Par to vēstulīti es pēc tam gan ļoti kaunējos.

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]fadu
Date:25. Septembris 2008 - 22:22
(Link)
Ui, ar Karačencevu vispār īpašas atmiņas ... Reiz pavadīju kādu drušku Ļeningradā uz vilcienu un braucot... Jamai tā negribējās šķirties no manas sabiedrības, ka viņa apraudājās man uz pleca... tas mani tā saviļņoja, ka braucot ar metro uz kopuškām, pretējā joslā, braucot ar trepēm virzienā uz augšu, ieraudzīju kādu pazīstamu seju... Nu , protams - sveicināju , un manas trepes brauca uz leju ... un tikai kādu brīdi vēlāk aizdomājos, kas gan tas varēja būt? tāds plats smads ar šķirbu zobos ... A ,Velns! - Karačencevs, protams, ka es viņu pazinu, kurš gan viņu nepazīst ... Visas kopuškas rēca l;idz rītausmai ... ;o)
[User Picture]
From:[info]zum
Date:26. Septembris 2008 - 08:40
(Link)
Tā šķirba mani īpaši pievilka. Manai mammai arī bija šķirba zobos. Un man arī. Mazai dūdai arī ir. Nu, tagad gan viens zobs izlūzis. Redzēs kādi būs īstie priekšzobiņi, kad izaugs.

> Go to Top
Sviesta Ciba