zizii
zizii
.:::.:.. :.. :. .:...
Pēdīgie pūtieni...
[info]markizs :: - [+1]
[info]angel_girl :: - [+6]
[info]keeper :: - [+10]
[info]ze :: - [+1]


Oktobris 2018
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

zizii [userpic]

ja nigeri un visi pārējie nešķīsteņi nelīstu ārā no sava kontinenta,tad nebūtu rasisma.
ja žīdiem uzdāvinātu ziemeļpolu un un pārējiem semītiem dienvidpolu, un visus viņus uz turieni arī aizsūtītu, un viņi no turienes nelīstu ārā,nebūtu antisemītisma.
ja pederastus kastrētu,tad nebūtu ne pederastu,ne viņu praidu.

Un tad būtu miers.
PAR BALTO SPĒKU BALTĀ PASAULĒ!
14/88!

Comments

toties, ja rasistiskiem spriedelētājiem ietetovētu kāškrustus uz pierēm, tad būtu daudz mazāk stresa un bažu par tādu tipāžu iekļūšanu valdībā

nu ja,stresa tiešam būtu mazāk - beidzot bez problēmam arētu ievelet īstos,kas būs par savu zemi un savu rasi!!!

Hmm... viena nianse - pederasti nevairojas, vinji par tādiem kljuust (piedzimst)
Un ja nebūtu neiecietīgu cilvēku, tad nebūtu antisemītisma....

Nu... Tiem homoseksuālistiem vismaz būtu stimuls pārdomāt par savu izvēli ;)

vo vo.
vismaz sliktākaja gadījuma viņi uz ielam nerādītos,nelepotos ar to un viņiem nebūtu šitādu reklāmu iekš tv.

Iemācies pareizi rakstīt vārdu "homoseksuāļiem" un tad pīksti....
Viņi nevar pārdomāt savu izvēli - viņiem neviens neļāva izvēlēties - viņi kopš dzimšanas tādi.
Tāpat kā piedzimstot cilvēks piedzimst ar konkrētu asins grupu, tāpat ar seksuālo orientāciju, bet ko nu daudz, liekas, ka tu neesi no tiem, kam to saprast.

neiecietīgu?pret ko jabūt iecietīgiem,prt žīdiem,kas mēģina uzspiest holokaustu,kas nekad nav bijis,pret tiem,kas izsūc no tautām visu pedējo?
NEKAD!!!

Un kā tad lai sauc tos slaktiņus, kad ebreji tika sadzīti nometnēs un iznīcināti? Vēla pastaiga gar jūras krastu??
Var jau noniecināt vēsturi un teikt - nekā tāda nav bijis, bet redz - tie, kā vecāki un vecvecāki šinīs nometnēs gāja bojā - tie netēlos, ka nekas nekad nav noticis.

ja ja,ja kāds citas tautas pārstāvis raudātu,ka viņa senčus nogalēja,viņam atbildētu,ka tā jau karā notiek.a žīdam?holokausts.tikai kā pēc holokausta,iznīcinot 60 tūkštošus žīdu,viņu varēja būt vairāk nekā pirms????
ja godīgi,tad ww2 par ātru beidzās.stipri par ātru

Nu... Āfrikas iedzīvotāji jau nav vainīgi, ka tos veseliem kuģiem izveda uz vergošanu uz Ameriku, Franciju u.c. valstīm.

nu...tad lai brauc atpakaļ, neviens viņus te nav piesējis.
un ka ar tiem,kurus neizveda,bet paši sāk vazāties apkārt?

Taadaa gadiijumaa arii baltos no Amerikas, Aazijas & Aafrikas vajadzeetu atgriezt atpakalj uz Eiropu, ne? Galu galaa, pashi vien saakaam vazaaties apkaart.

tieši tā.
lai gan ar to ameriku ir baigi dīvaini.ja no turienes aibrauks visi baltie,kas tur dzīvos un kops tās teretorijas?
amīši lai paliek kur ir.

Jā, ar abām Amerikām un Austrāliju šāda lieta visticamāk neies cauri. Pirmkārt saimniecisku iemeslu dēļ un otrkārt- kurš tad gribēs pamest savu dzimteni? Man šķiet, ka ekonomiskie motīvi padara šo domu nerealizējamu vai grūti realizējamu gandrīz jebkur. Vispār, to ir viegli novest absurdā- ja būt pavisam konsekventiem, tad teiksim latviešiem būtu jāpamet daļa Vidzemes& vēl kautkādas teritorijas (lāga neatceros) un jāatdod tās līviem, jo kautkādā pirmajā gadu tūkstotī pēc Kristus balti taču izspieda somugrus no turienes. Un tamlīdzīgi.

savā ziņa jā,bet reāli es runāju par rasēm, nevis tautām.

kaadiem liiviem? tiem paarsimts exemplaariem, kuri savaa mirushajaa valodaa zina teikas un vecas dziesmas only?

(Anonymous)
Par nēģeru aizvešanu

Varbūt arī portugāļiem/spāņiem/angļiem nevajadzēja viņus vest, BET...
Vēstures grāmatās ir visnotaļ daudz piemēru, kur "riebīgajiem plantatoriem" paši nēģeru kunigaiši piedāvāja savus padotos apmaiņā pret stikla krellēm vai bleķa piekariņiem...

Bez tam - kāda mums, latviešiem, gar to daļa? Mēs nevienu nēģeri neesam verdzinājuši un attiecīgi mums ir tiesības izrādīt nepatiku, ja viņi, piemēram, vēlas pārvākties uz mūsu zemi.

Re: Par nēģeru aizvešanu

pilnīgi piekrītu.
bravo.

Re: Par nēģeru aizvešanu

nav tachu svariigi kaa vinji tika aizvesti no savas valsts, bet tas, ka vinji tika aizvesti PRET savu gribu, un tas, ka vinju virsaishi piekrita [kas tieshaam atsevishkjos gadiijumos taa bija], tachu neko nemaina. vinji PASHI taschu to neveeleejaas. nedomaaju, ka tiem pashiem virsaishiem bija iipashi daudz iespeeju atteikt kolonizatoriem. speeka sameers bija eiropieshu pusee. un sho gadiijumu bija ljoti maz, taadeelj no taa secinaat, ka pamataa jau atkal pashi niggas bija vainiigi, nav pamata.

Re: Par nēģeru aizvešanu

kāda starpība, kas vainīgs bij toreiz.tagad neviens viņus nekur nav piesējis.lai brauc atpakaļ!
bet nē,šie tak paši brauc prom no savas Āfrikas.

aarpraac, jums tachu, cik var spriest peec info, ir ~23 gadi un shkjiet pat maacaties augstskolaa. tik primitiiva izteiksme parasti raksturiiga vai nu aprobezhotiem baltaas rases fermeriem, vai nu maziem wannabe nacistiem. nav pat runa, par to vai shaadi uzskati ir labi vai slikti, bet par to, kaa kaut ko tik sasodiiti seklu var uzrakstiit un pietam to dariit pavisam nopietni un ar pretenzijaam uz kaut kaadu viedokli. tas ir TIK skumji.

man tomeer shkjiet, ka taa ideja par d un Z polu tachu bija joks, vai ne?

kaaada tad iisti ir taa juusu teorija, kaapeec balstaas rases paarstaavji ir paaraaki? nu taa, divos vaardos.

nē,ideja par poliem bij pilnīgi un galdgi nopietna.es jau neteicu,ka labprāt viņus visus nožmiegtu,lai pazūd tā sērga no zemes virsas...
un tas nu nemaz nav skumji.tā ir realitāte.tikai lielākā daļa cilvēku baidās to teikt skaļi...

mana teorija balstās uz to,ka katrai rasei un tautai ir sava teretorija,kur dzīvot.tieši tāpēc jau ir dažādas rases. un rasēm arī jāpaliek dažādām ,nevis jāsajauc.man nav nekādu pretenziju pret nigeru,kamēr viņš dzīvo ar nigeru sievieti savā Āfrikā un nemēģina braukt uz manu zemi,lai pavedinātu manas tautietes un mēģinatu palikt dzīvot te,un pasarg dievs,lai viņa bērni vēl saņemtu tautību latvietis.kur ir redzēti melni latvieši?tāpat ir ar žīdiem un musulmaņiem,kamēr viņi dzīvo savā teretorijā un nemēģina uzspiest savu pārākumu,tikmēr man viņi netraucē.bet tiklīdz sākas - mans dievs ir labākus,vai, mūs kara laikā šāva,es viņus sāku ienīst.
taka - ja neaiztiek mani, es neaiztikšu viņus.

nu tad tik neiedomājies kādreiz izspert savu svēto kājeli ārpus savas zemes. ka tik kāds sesāk ienīst tevi..