zizii
zizii
.:::.:.. :.. :. .:...
Pēdīgie pūtieni...
[info]mikii :: - [+4]
[info]angel_girl :: - [+2]


Oktobris 2018
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

zizii [userpic]

Visu rītu ar Peļuku runājam, ka iesim ārā un uz tirgu. Ta kā vakarā man paredzēta sniega kauja, bij doma aiziet arī uz Ziedonīti izlūkos un arī uz slidkalniņu. Protams, viss tiek pārrunāts ar Peli. Šī stāvā sajūsmā. Nu un tad kad beidzot izdauzamies un saģērbjamies, un sīkums jau ierāpies ratos, izrādās, ka esam ieslēgtas! Pavisam! Jo manas atslēgas kāds ir savācis līdzi. Tāpat kā savas. Viss jau būtu labi, jo mums ir 3šā- rezerves atslēga. Bet ir tikai viens Bet. Tā atslēga ir turpat kur pārējās.

Es nezinu, kā tētis atlīdzinās mazajam bērniņam šītos sirdsdēstus. Mazais tik bēdīgi raudāja, ka pilnīgi līdz gribējās raudāt. Domāju gan ka sirsniņa sāp - Mazaums visu nedeļu slimoja un nav bijusi ārā. Un tagad, kad beidzot var iet - nejaukais tēvs ņēm un ieslēdz mūs mājā.

So, rezultātā man ir tukšs ledusskapis, nenokrāsoti mati un raudošs Peļuks.
Jā, un tas varmāka, kas mūs ieslēdza, mājās būs labi ja pēc 2ām stundām.

Comments

:/ traki. tas atgādina man, ka rezerves atslēgu pašam vajag noņemt no kopējā riņķa un noglabāt kaut kur mājā..

dari tā! Ja nonāksi tādā situācijā kā es, slavēsi sevi. Un vēl man ir ideja uztaisīt vēl vinu atslēgu un uzticēt kādam, kas dzīvo vistuvāk. Manā gadījumā tālu nav jāmeklē - 2 stāvus zem mums ir vīra bijusī darbavieta, so džeki, domājams, neatteiksies noglabat atslēgu :D

nu par to atslēgas atdošanu gan nezinu - es laikam tik ļoti neuzticos citiem ;)

nu mums ir mazliet vieglāk - ir signalizācija, tāpēc tikai ar atslēgu neko izdarīt nevar :D

Par šitiem sirdsēstiem tēvam jāpērk bērnam našķis!

Saproties, bērns ar našķiem netiek lutināts.
Un mantu arī viņai ir ar vairāk nekā vajadzīgs. Pat pārāk daudz.
SO es nezinu, kā viņš izlūgsies piedošanu.

Par našķiem - neatceros, kur lasīju, bet izlasīju, ka bērnam drīkst iedot dienā pa 1 šokolādes konfektei, jo bērns patērē ļoti daudz enerģijas, viņš ir ļoti aktīvs un šokolāde esot laba smadzenēm. Tad nu manējais tiek pie kādas šoko končas. Ar zobiem viss ok, un analīzes arī ļoti labas, tā ka - varbūt nevajaga bērnam liegt saldumus.
Un vēl - negribu, lai bērnu var kāds nelabs pieaugušais ar konfektēm kārdināt. Manējo nez vai tā var sakārdināt. Mājās pašam ir :)