25.. Mar, 2024 | 05:23

Man pastāstīja par tevi. Tikai tagad (pirms stundām), k-kā apjēdzu.
Neesmu tavs LVL. Tādas kombinācijas, kā iekšdedzes motors, montēts uz velo, izjūk pēc 15 metriem.

Ejam vēl tālāk. Mamma, viņai par sliktu, man par labu, neko nemaina. Es esmu iemočīts mammā.
Sagaidīs mani, kad esmu jau pilnīgi nojājies, un tad amputēs. Tā izdarīja ar manu mammu – karsta mīlestība uz čerņu, manu tēvu, un sagrauta dzīve, finālā insults.

Mēs pat nevaram sev pateikt, ne pēc Rakstiem "tā hūnija nav jāņem vērā".
Es nezinu, kā tas viss izskatās, es gribu I.P. uzmanību, un ļoti uzmanīgi saprast, vai drīkst tuvoties, un man pofig par pilnīgi jebko, kas ir ārpus manu tuvo un man svarīgā. Tgd jādedzina sāls, un ko varētu vēl, lai likumi mirst.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {3}

goldie

from: [info]goldie
date: 25.. Mar, 2024 - 14:40
│Ҩ│

vai sāls ir kāds apzīmējums narkotikām, kuras svilina uz karotītes?

atrīt | ₸ sākums


zivs

from: [info]zivs
date: 25.. Mar, 2024 - 20:56
│Ҩ│

Sākumā šo, jo visīzīgāk.
Modos ļoti lēni, jo viena no daudzajām dienām, kad izvēlēties, kaut ko darīt šodien vai nopāsot.
It kā ir liste, bet normāli arī nopāsot, jo burkāns ir kilometru garas kārts galā, kas ēzelīti mazāk motivē salocīt telti, un vnk doties, jo kilometrs ir skaitāma vienība, tā vienkārši ir jāiet.

Zinu, kā es pēc ieraksta par vai pie tevis, izslēdzu ekspektācijas, neko nedomājot, un nekadas sejas izteiksmes, ja būs vai nebūs feedback.

Subject:
Man tā patīk tava uztvere. Šakāļa galvas stāstā es iemīlējos.
Sālsdedzis vai sāļdedzis, neatceros tieši, bet tevis dotais apzīmējums bija ilustrācija, ļoti spilgta. Es dedzinu cukuru, man diezgan nesalt uz ielas, un esot karsta āda vislaik. Secināju, ka laboratorija manī pastāvīgi dedzina cukurus. Man pietiek sabāzt mutē daudz ingredientu, un apkuri istabā var izslēgt, cukurs to nodrošina.
Tāpat arī sāļi – kaut kad garāmejot aizvelku taciņu sev līdz, ja ir tās dienas, kad vnk skrien distances, varbūt par biķernieku mežā, bez starta un finiša, un nezinu pat vai kāds skrien. Varbūt vnk atlaidies pie priedes, ar topogrāfijas karti pāri acīm, lai gaisma nejauc diendusu.

atrīt |


zivs

from: [info]zivs
date: 25.. Mar, 2024 - 21:19
│Ҩ│

it kā cibā viss par narkotikām ir, un arī, ka ir brain, lai karotītē karsējamo, un to virzienu nope, nope. vispār nekāda interese vai slēptais aizliegtais auglis. nu, kā skriet zem kravas mašīnas, lai dabūtu kādu kompensāciju.

atrīt |