Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 22nd, 2024|08:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Redzēju vaimanāšanu, ka cilvēku ir par daudz, visi grib ēst, nevaram uzturēt, dabai pezda. Vaimanātājam tika norādīts, ka 50% pārtikas tiek brutāli izmesti.
Savukārt es gribu piebilst, ka, ja mēs izturētos stipri saprātīgāk, tad mums pietiktu ar kādiem 10% no šobrīd lauksaimniecībā izmantojamās zemes.
Nav cilvēku nemz tik ļoti daudz. Problēmas sākas, kad katram vajag privāto zemūdeni, kas tiek izmantota nedēļu 10 gados (figurāli izsakoties).

Tākā nē absolūti nepiekrītu tam, ka mēs nevaram eksistēt neiznīcinot vidi, kurā dzīvojam. Mēs arī esam dabas sastāvdaļa galu beigās. Tikai būtu stulīgi, ka mēs beidzot sāktu lietot to, kas regulāri tiek pieminēts. Es par saprātu šoreiz.

Ak jā ilgi smējos par sašutumu, ka cilvēki tiek salīdzinati ar primātiem. CILVĒKI IR PRIMĀTI. DZĪVNIEKI. ZĪDĪTĀJI. Nav jāsalīdzina.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:May 22nd, 2024 - 09:53 am
(Link)
Un kas noteiks vai man vajag privāto zemūdeni vai nē? Partijas komiteja?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 22nd, 2024 - 09:59 am
(Link)
skaidrais saprāts.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:May 22nd, 2024 - 10:02 am
(Link)
OK. Tātad man vajag to kas man interesē, nevajag to ko man cenšas iesmērēt mode, reklāma, sabiedriskais viedoklis un citi šādi traucējumi. OK, tā var sarunāt.
[User Picture]
From:[info]hurt
Date:May 22nd, 2024 - 04:27 pm
(Link)
Kā Tu nesaproti, ka negribēt jahtu/zemūdeni ir komunisms???
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:May 22nd, 2024 - 05:05 pm
(Link)
Nē komunisms ir stāstīt man ka man patiesībā nevajag jahtu un zemūdeni, bet man vajag tā vietā ar visiem dalīties. Kas ko grib vai negrib, tā ir viņu privāta lieta, ja ļoti grib tad nopelna un nopērk. Un nevienam tur nav nekādas daļas.
[User Picture]
From:[info]hurt
Date:May 22nd, 2024 - 05:06 pm
(Link)
neviens neaizliedz nevienam neko gribēt. un neaģitē. es vienkārši nesaprotu, kāpēc tikai izteikties vien par to konsūmerismu jau tev šķiet uzbrukums.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:May 22nd, 2024 - 05:09 pm
(Link)
Es arī esmu pret uzspiestu, mārketinga organizētu konsūmerismu, kad cilvēkiem iestāsta ka viņiem vajag visādus sūdus kurus viņi paši no sevis nemaz nesāktu gribēt. Tajā pašā laikā mācīt citiem būt pieticīgākiem nav laba doma, katra īpašums ir katra īpašums un viņam nav nekāda pienākuma ne ar vienu dalīties, aģitēt uz to ir komunisms.
[User Picture]
From:[info]hurt
Date:May 22nd, 2024 - 05:13 pm
(Link)
Jā, bet norādīt cilvēkiem, kam tā jau ir grūti, ka viņu dzīvošana iznīcina planētu, gan ir morāli labi vai ne
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:May 22nd, 2024 - 05:22 pm
(Link)
Vispār nē, nav labi. Planētas saudzēšana ir inženiertehniski nevis sociāli risināms uzdevums. Planētas saudzēšanai jābūvē elektrisks transports, atomelektrostacijas, saules, vēja un ūdens elektrostacijas, atkritumu pārstrādāšanas rūpnīcas, CO2 konvertoru ierīces, šūnu gaļas fabrikas utt. Planētas saudzēšanai nav jāskraida apkārt ar plakātiem ``neapēd zemeslodi``, jālīmē savas pakaļas pie autostrādēm un skrejceļiem, nav jākaunina cilvēkus par lidojumiem, nav jāmēģina visus pārsēdināt uz velosipēdiem.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 22nd, 2024 - 10:20 pm
(Link)
nu nesaprotu, nesaprotu arī to, ka saprātīga resursu lietošana ir komunisms