Depresīva troļļa piezīmes - Kā labais masks twiteri sakārtoja. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kā labais masks twiteri sakārtoja. [Jun. 12th, 2023|01:52 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:June 13th, 2023 - 08:56 am
(Link)
Izskatās, ka Cibas Racionāļiem(TM) tu esi kļuvis par semantisko STOP zīmi, kuru ieraugot kritiskā domāšana vnk atsakās piedalīties kognitīvajos procesos.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:June 13th, 2023 - 10:41 am
(Link)
(: tas, ja pieņem kritiskā domāšana ir piedalījusies pirms tam.
sevišķi sajūsmina naratīvs par oficiālo viedokli, kaut kur ļoti dzirdēts. šķiet, ka būs pielipis no viena konrēta cibiņa, kurš viena laidā to atkārto. bet tā gadās, kad daudz tusējas kopā, nemaz nebrīnos. no sērijas - pasaki, kas ir tavi draugi (:
noteikti, ka nav viegli, kad visur šilierējas sarkanie, kas ir zaļi turklāt vokševiki, kas nosaka oficiālos notikumus un viedokļus. acīmredzot rodas vēlme ieklausīties putinā un trampā. un iedomaties, ka miljardieriem ir kādi cēli mērķi, nevis milzu ego un ambīcijas. traki.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:June 13th, 2023 - 01:10 pm
(Link)
Te bez ironijas - protams, ka kritiskā domāšana attiecīgajiem cibiņiem ir attīstīta augstā līmenī. Tas labi redzams piemēros, kur viņi māk precīzi atpazīt, noformulēt un iztulkot pseido-zinātnisku huiņu, piemēram.

Diemžēl, vienā jomā izkoptās iemaņas ne vienmēr automātiski pārceļas uz citu jomu. Šajā konkrētajā gadījumā - kā var nonākt līdz secinājumam, ka Krievijas imperiālisma propaganda ir kaut kāds joks, un ka stratcom ir sarkanzaļi wokeševiki? Tehnokrātu nekritiskā fanošana par Masku + ideoloģiska nervozitāte jebkuras kapitālisma kritikas klātbūtnē, kuru, acīmredzot, tava ievērojamā persona iemieso šeit Cibā. Man šķiet, ka reakcija būtu piezemētākā, ja to rakstu būtu ielinkojis kāds cits (piem., es), nevis tu.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:June 13th, 2023 - 01:39 pm
(Link)
tiešām brīnos ar ko esmu izpelnijies tik lielu ievērību un cieņu. es pēdējā laikā pat gandrīz neko nerakstu attiecīgu iemealu dēļ. bet katrs retais ieraksts izpelnās uzmanību. itkā vajadzētu glaimot, bet neteikšu, ka izraditas uzmanības izpausumes būtu patīkamas. tāda, laikam, ir slavas maksa :D
vismaz paldies, ka mani neskaotāmie fani vairs nepiesāŕņo manu žurnālu. man grūti uztvert to visu bez ironijas, jo tad kļūst krietni skumjāk. tāpēc nākas sirsnīgi pasmieties un neņemt pierē.

laikam esmu kaitinošāks. un izpelnījies ļoti īpašu attieksmi.