Depresīva troļļa piezīmes - Dienas citāts no reddita dzīlēm sakarā ar vēršu cīņu izbeigšanos Meksikā [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dienas citāts no reddita dzīlēm sakarā ar vēršu cīņu izbeigšanos Meksikā [Jun. 12th, 2022|09:24 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 12th, 2022 - 03:44 pm
(Link)
Ja tu nebūtu sieviete, bet domātu loģiski, tad balstoties uz tevis paša ticētās propagandas,sanāktu, ka visi suņi (un būtībā visi mājlopi) būtu tagad un uz vietas jānogalina. Lai pārtrauktu ciešanas un ekspluatāciju. Ja, ne jānogalina uz vietas, tad vismaz jāsterelizē, lai nedotu pēcnācējus.
[User Picture]
From:[info]apokaplis
Date:June 12th, 2022 - 04:01 pm
(Link)
prieks redzēt, ka kāds arī no Qanon smadzeņskalotās frontes spēj uztvert vegoonistu sludinātos aicinājumus un saprot, ka, lai pārtrauktu daudzas ciešanas, mājlopus būtu jāsterilizē vai arī spējīgākos jāpalaiž dzīvot rezervātos savā brīvē. tas ir tikai kārtējais pierādījums, ka tikumsignalizēšana, morālspiegšana un agresīva aģitācija strādā un būtu jāturpina.

viens gan man nav līdz galam skaidrs - ja nu zazis būtu sieviete, kas tad?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:June 12th, 2022 - 04:53 pm
(Link)
es gnīdam ļoti patīku, bet viņš nespēj pieņemt, ka viņam patīk vīrieši, tāpēc sauc mani par sievieti, tādejādi legalizējot savu patikšanu.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:June 12th, 2022 - 04:55 pm
(Link)
tu gandrīz pareizi saprati. nekas nav jāsterilizē, tu esi palaidis garām tādu sīkumu kā mākslīgā apaugļošana. mūsdienu piena govis fiziski nespēj pašas vairoties, jo govs nenes buļļa svaru.

jābeidz ražot jaunas ciešanas, tas arī viss.