Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 21st, 2021|12:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:November 21st, 2021 - 12:48 pm
(Link)
+1

Man ir bieza āda, un tā gnidrologa gānīšanās uz mani neatstāj nekādu emocionālu iespaidu. Bet es ļoti labi varu saprast, ka ne visi var tā mierīgi izlasīt to prasto apsaukāšanos vai eksplicītās vardarbīgās fantāzijas, un tikai paraustīt plecus.

Turklāt, viņš taču ir ļoti pārliecināts, ka citi vīrieši īstenībā domā līdzīgi viņam (tikai neatzīst to skaļi), tādēļ jau arī viņam liekas, ka nosaukt kādu par sievieti vai geju ir briesmīgs apvainojums. Jo vairāk citi vīrieši nodemonstrēs, ka gnidrologa šovinisms nav nekāds vispārpieņemts domāšanas veids, jo ātrāk viņš apjautīs, cik īstenībā margināli ir viņa uzskati.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:November 21st, 2021 - 12:50 pm
(Link)
/Jo vairāk citi vīrieši nodemonstrēs, ka gnidrologa šovinisms nav nekāds vispārpieņemts domāšanas veids, jo ātrāk viņš apjautīs, cik īstenībā margināli ir viņa uzskati. /

ā nu šitas meiko sensu, lai gan kritērijs `` ir/ nav vispārpieņemts`` nav īsti optimāls, domāšanas veids principā var būt pareizs bet ne vispārpieņemts un otrādi.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:November 21st, 2021 - 12:51 pm
(Link)
paldies. šis arī ir tas, ko es cenšos ctulhu iestāstīt, bet viņš par visām varītēm atsakās saprast.

ka draudzīga runāšanās ar gnidri, kaut diskutēšana un argunemtācija, un strīdēšanās, viņš to uztvers kā sev atbalstošu pasākumu, kā apliecinājumu tam, ka viņa uzvedība ir ok.