Depresīva troļļa piezīmes - Mazliet par veterinārijas industriju no pirmavota. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mazliet par veterinārijas industriju no pirmavota. [Mar. 18th, 2021|08:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]jim
Date:March 18th, 2021 - 10:15 pm
(Link)
Nepārspīlē, nē. Tā ir masu kognitīvā disonanse, ar ko dzīvo sabiedrība. "Viss tak ok, garšo desa, nav gaļēšanā nekā slikta!" saka viena apziņas daļa, bet zemapziņa zina, ka nevajadzīga ciešanu radīšana jūtošai būtnei ir slikta, un ego, lai mūs pasargātu, būvē dažādus nolieguma mehānismus, un cilvēks nonāk arvien tālākā diskonektā pats ar sevi. Tie ir mani individuālie secinājumi un novērojumi šī gada laikā.

Un "garšo gaļa" nav nekāds arguments. Ir ētiskāk un mazāk ētiski iegūts dzīvnieku izcelsmes ēdiens; un ir tā patērēšanas biežums (biežāk par 1-2 reizēm nedēļā gaļu neēda arī mūsu tūkstošreiz piesauktie pirmsindustriālā laika senči). Ja tu nevari būt vegāns, fine by me; bet tu pilnīgi noteikti vari būt fleksitārietis + balsot ar savām pirkumu izvēlēm par to, lai netiktu atbalstīta pilnīgi vājprātīga līmeņa cietsirdība. Es arī, pirms kļuvu par vegāni, pēdējos gadus nepirku sprostos dētas olas. Piemaksāt tos centus ir daudz vieglāk, nekā izlikties, ka es nezinu to ārprātu, kas ir dējējvistu dzīve sprostos. Prāts nenogurst, būvējot visus tos mentālos labirintus. Cilvēki - vegānisms nāk par labu jums pašiem. Tā tik tiešām ir tik daudz vieglāka dzīve, neredzams akmens uz kamiešiem, par ko neesi zinājis, bet piepeši sajūti, cik daudz staltāk vari izslieties, kad esi to nometis.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:March 19th, 2021 - 10:46 am
(Link)
krasivo pateici. varbūt vēlies pielabot, lai nav kā atbilde, un pie sevis nopostēt? (; pāris minūšu jautājums. (;
un vēlreiz paldies.
From:(Anonymous)
Date:March 26th, 2021 - 01:13 pm

Eetiski un mazaak eetiski

(Link)
Mahimaa paraadiijushaas kuutii deetas Ukrainas vistu olas, vieteejo sprostu olu cenaa. Bet "deejeejvistu tureeshanas metode: ES standartiem neatbilstosha". Padomaaju "nujaa ejnusazin kaadas taas Ukrainas kuutis, vai ir labaakas par muusu sprostiem", un noliku atpakal un paneemu vieteejaas sprostu olas.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:March 27th, 2021 - 08:54 am

Re: Eetiski un mazaak eetiski

(Link)
a nolikt tos ovulācijas produktus pavisam nost, mmm?
From:(Anonymous)
Date:March 27th, 2021 - 10:31 pm

Re: Eetiski un mazaak eetiski

(Link)
Garsho, un saatiigi un leeti