Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 30th, 2020|01:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:July 30th, 2020 - 07:37 pm
(Link)
Baigi svarīgi, cik ērta ir lieste, kā nostrādātas iekšējās šuves un cik stabils papēdis. Man ir bijušas arī ērtas papēžu kurpes. Ir reizes, kad papēžu augstums ir specifiski noteikts dreskodā (Oskars u.tml). Vispār jau skaitās, ka mazu papēdīti vajagot stājai un mugurkaula veselībai.

Ir sievietes, kas bez papēžiem iet tikai sportot vai tml, visbiežāk īsas vai jau no bērnības gan redzējušas ārišķīgi sievišķīgu piemēru gan arī tā audzinātas. Ir sievietes, kam izskatīties ir statusa jautājums, ja viņa ir aksesuārs, viņai jābūt formā, citādi nomainīs. Ir vīrieši, kam statusa jautājums ir ka viņa sieviete izskatās kā vajag un tobrīd ir modē. Ir sievietes, kam darba dēļ ir jāizskatās, ir sievietes, kam izskats ir ierocis.

Es esmu krāsojusi matus, man gribējās blondus un bija baigi laba sajūta. Tas dod iespēju spēlēties ar to, kā tu izskaties un tas bieži izmaina arī to, kā tu jūties. Manuprāt nav tas sliktākais vai neveselīgākais veids kā sevi uzlabot. Jā, ir cilvēki, kas tādējādi mēģina aizbāzt caurumu dvēselē vai baro neirozi, bet nebūt ne visi. Kad nokrāsoju ar hennu, vispār biju sajūsmā, matiem ļoti patika, kad veselība ļaus, gribu atkal paspēlēties.
Es tev piekrītu, ka vajadzētu normalizēt sirmumu
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:July 30th, 2020 - 09:15 pm
(Link)
paldies par izsmeļošu atbildi.
noteikti izklausās, ka nosodu krāsošanos, bet patiesībā man tikai gribētos redzēt vairāk nekrāsotus matus. pus uz pus pietiktu, bet, kad, piemēram, veikalā paskatos apkārt, retu reizi var redzēt nekrāsotus.

man gribētos, lai pārietu mode uz uzvalkiem, šlipsēm uc neērtiem veidojumiem, kas apliecinātu statusu. gan jau labi, ka neesmu pie teikšanas.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:July 30th, 2020 - 09:55 pm
(Link)
Bija viena rakstu sērija? Dokumentālais seriāls kurā vēsturnieks stāstīja par kaitīgo aspektu. Mūsdienās manuprāt nav tik traki. Jā, botokss sejā un operācijas, bet bija gadsimti, kad vilka kleitas ar arsēnu (zaļas), cepures ar svinu (traks kā cepurnieks), acīs pilināja belladonnu lai lielākas zīlītes (aklums).

Es domāju, ka tur ir kāds dziļāks dzinulis apakšā. Skaistuma vēsturi un Neglītuma vēsturi esi lasījis?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:August 2nd, 2020 - 05:49 pm
(Link)
neesmu, esmu ieberzies ar garu, ļoti sarežģītu grāmatu par cilvēku uzvedību no neirobioloģijas skatu punkta. citu nesākšu, kamēr šito nenomocīšu.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:August 2nd, 2020 - 05:57 pm
(Link)
Tā tāda vieglāka esot, bet interesanta, ar visām bildēm piemēros. Bibliotēkā vienmēr paņemta
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:August 2nd, 2020 - 05:59 pm
(Link)
uz bibliotēku gan neiešu, gan jau var kkur egrāmatu atrast.