Depresīva troļļa piezīmes - Mazliet par feminismu. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mazliet par feminismu. [May. 25th, 2020|08:30 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 25th, 2020 - 10:54 am
(Link)
nevienam gan jau nešķiet (ar izņēmumiem, protams), ka kādam būtu jācieš. bet kkā tā ir sanācis. diemžēl viedoklis - mēs bijām apspiestas simtiem gadu, tagad jūs pastāviet pie ratiem, nav nemaz tik reti sastopams.
savukārt šovinistiskais viedoklis arī nekur nav pazudis. man šķiet, ka tikai cibveidīgos burbuļos pastāv manis aprakstītā problēma. vairums gadījumos šovinisms turpina rullēt jeb sieviete! tava vieta ir virtuvē!

a bez kontroles un pazemojumiem neiztikt. sugai jānomainās. homo sapiensam pārk vardarbība patīk. pareizā, labā vardarbība.
[User Picture]
From:[info]az
Date:May 25th, 2020 - 10:59 am
(Link)
so we doomed?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 25th, 2020 - 11:22 am
(Link)
tā rādās. brīvā griba esot totāls izdomājums.

bet..
cilvēce nekad nav dzīvojusi tik mierīgos apstākļos. karu gandrīz nav. vardarbīgā nāvē nomirst mazāk kā jebkad iepriekš (vismaz %). pateicoties globalizācijai pasaules kari vairs nav iespējami, jo visi no visiem atkarīgi un saistīti. lētāk ir nopirkt.

ja tu domā mūs kā sugu, jā we are doomed. mums ir palikuši daži simti gadu max, ja, protams, viss turpinās attīstīties patreizējos tempos.
[User Picture]
From:[info]az
Date:May 25th, 2020 - 02:16 pm
(Link)
labākais mirklis būt dzīvam cilvēkam, lucky us ;)
visi karojosie un dusmīgie, vienalga, kurā frontē, ko es zinu, kam ir otrs gājis cauri, kādas skumjas vai sāpes jutis, ka tagad ir tik skali jākliedz.

es tikai ceru, ka varēsu vienu dzīvi nodzīvot, neejot karā un nomirstot mierā un ar sevi laimīga. tas izklausās maz, bet patiesībā ir tik daudz, ja paskatās uz mūsu vēsturi. un cilvēki man apkārt jūt tāpat, so i hope.