Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 25th, 2019|07:27 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar saņēmos un pa ilgiem laikiem aizbraucu uz "pumpīšiem" (iespējams, ka to par pumpīšiem saucu tikai es). "Pumpīši" ir asvaltēta trase ar nelieliem pauguriem iekš Baronielas sporta un atpūtas kompleksa vai kā viņu tur sauc.
Bija lieliski, es aizrāvos. Stundas vietā nošļūkāju divas. Šodien kāju nav.
Ļoti patīk skatīties kā bērneļi tur zibinās. Lielā ātrumā un bieži vien arī bariņos. Lielisks veids kā iemācīties sajust apkārtējo vidi un strauji pieņemt lēmumus stresa situācijās. Tā viņi tur izvairās viens no otra, lec un krīt. Krītot viņi samācas krist, nav labāka veida kā iemācīties krist.
Vakar piedzīvoju vairākas epizodes, kur mazs puikiņš apkrīt, mazliet apraudas, saprot, ka neviens nežēlos, norij puņķus un asaras un šļūc tālāk, manu uzmundinošo saucienu pavadīts, hehe.

Līdz skatos, ka viens, tikko kā piecēlies no kritiena, tur savu kreiso roku ar labo. Kreisā roka apkašdelmā glīti pušu, tā ka plauksta ar pusi apakšdelama ir perpedikulāri otrai apakašdelam pusei.
Protams, ka malā palikt nevarēju, ņēmu puikiņu pie pleca un vedu uz medpunktu, neklausoties vārgajos protestos, ka viņa 16 gadīgais brālis sauc ātros. Turu pie pleca un vedu, un izklaidēju sevi. Prasu - nenoģībsi, šis lepni - ne. Man gan bija aizdomas, ka viņam neliels šoka stāvoklis. Tad viņš pasūdzējās, ka sāp. Tad mūs panāca brālis ar kompāniju. Nez kāpēc ātrie nevarēja saprast, kur ir tas Baronielas atpūtas parks vai kas nu tur. Viņi toč tur 3x dienā brauc, kad smuks laiciņš. Vēl mazliet papriecājos pastāstot, ka mazulis ir veiksmīgi iesācis mācību gadu, ka varēs streļīt parakstus uz ģipša un ka labi, ka kreisā roka. Gribēju teikt kko par atslaucīšanos, bet pieminēju rakstīšanu.
Tā, jestri pļāpājot, bijām arī pārgājuši pāri visam parkam. Nodevu mazo varoni medpunktā, apbēdināju medpunkta sieviņu, ka neviena pieaugušā cietušajam nav līdz un gāju šļūkāt tālāk. Tikai 16 gadīgais brālis.
Normāli iegrieza, nebiju redzējis tuvumā tik elegantu lūzumu. Es tiešām nezinu kā es rīkotos, ja lūzums būtu vaļējs. Až pirmās palīdzības kursi jāiziet.

Jādodas uz turieni biežāk, es gribu iemācīties izbraukt visu trasi neapstājoties. Šobrīd netieku galā ar kreisajām virāžām, da i dēlis bik pa garu. Bet es tikšu galā, es zinu, es varu. Tā vieta ir vaļā jau no 700
linkpost comment

Comments:
From:[info]adinkra
Date:August 25th, 2019 - 08:35 pm
(Link)
AsFaltēta trase.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:August 25th, 2019 - 10:06 pm
(Link)
ups
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:August 25th, 2019 - 09:37 pm
(Link)
moš tāpēc slikti panesu stresa situācijas, ka visu bērnību pavadīju ieslēgts dzīvoklī nevis krītot