Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Monday, April 16th, 18:11

Vo tagad ir dilemma. Ir tāda mana pati pati sūdīgākā kliente. Kāpēc sūdīgākā? Tāpēc, ka komunikācija no viņas puses ir vai nu slēpti draudi, vai pielīšana ar bezmaz vai seksuālu piesitienu, vai nesavaldība. Tad vēl viņa mani gadu finansiāli vazāja aiz deguna dirsdama, ka telefons darbnīcā, nevar pacelt, jāiet uz bērēm, šausmīgi saslimusi, šausmīga nabadze utt. Tāpēc, ka pārmet nepamatoti un klusībā iedomājas, ka ir superzvaigzne, lai gan ir neizglītota lowlife beibe, kas pārpratuma pēc nokļuvusi daudzmaz respektējamā amatā. Nu un viņa ir nokļuvusi sprukās. Nāk pārbaude, bet lietvedība viņai ir galīgā d&(&sā. Un tās sakārtošanai viņai ir vajadzīga mana datorprogramma. Tā pati, ko viņa "nopirka" gadu atpakaļ. Nekas viņai neiet, kompis pārinstalēts, pati programmu pārinstalēt nejēdz utt. Es viņai esmu VAJADZĪGS! Tas izpaužas kā? Pēkšņi atrodas nauda, viss uzreiz tiek samaksāts, sarunā dominē sviesta un sīrupa samaisījums (ar mēsliem un kaut ko sapuvušu mazliet klāt, es gan piebildīšu) un tagad redz vajagot visu sakārtot "pēc iespējas ātrāk".
Vot un tagad (ar neslēptu triumfu) domāju, kā man tagad rīkoties. Izgāzt viņu pārbaudē (varbūt telefonu ielikt "darbnīcā" vai šausmīgi saslimt?) un līdz ar to kārtīgi sakompromitēt viņu pārraugošo iestāžu acīs vai tomēr apžēloties un sakārtot viņai tās kompju lietas?
Neesmu atriebīgs, bet nu ble, kā viņa mani aiz deguna vazāja, tas bija vienkārši p&(@(c. Man šķiet, ka tomēr man ar telefonu kaut kas pavisam slikts notiks.

8 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]watt
Date:April 16th, 2007 - 06:35 pm
(Link)
tieši tā! payback time!
From:[info]viestards
Date:April 16th, 2007 - 06:50 pm
(Link)
Ideja par iegāšanu ir laba.
otrs variants varētu būt nopārdot viņu citam, lai tev ar viņu nekāda saskare nav, bet vismaz nauda būs. Tā sakot vilks paēdis un kaza dzīva.
From:[info]aluka
Date:April 16th, 2007 - 07:10 pm
(Link)
Heh, tāds mutisks pārpratums ar viņu visdrīzāk gadījās : DD

Nuja, izklausās pēc kārtīgas draņķes, kas būtu pelnījusi, bet pēc šitā viņa sadomās atriebties tev, tad tu atkal viņai, utt utt...
From:[info]watt
Date:April 16th, 2007 - 07:18 pm
(Link)
miroņi nekož
From:[info]aluka
Date:April 17th, 2007 - 09:06 am
(Link)
Heh : )
From:[info]maris
Date:April 16th, 2007 - 08:10 pm
(Link)
3 stabi avansā un beigts telefons! :D
From:[info]neoplasm
Date:April 16th, 2007 - 09:59 pm
(Link)
gaidīsi, kad dieviņš sodīs? lol.
From:[info]rikella
Date:April 17th, 2007 - 10:00 am
(Link)
žēl ka ar telefoniem vnm kaut kas slikts notiek... >)