Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Bumfights

Wednesday, June 28th, 11:34 Bumfights

Par šo tēmu.

Vispār jau tur laikam divas iespējas - vai nu tas džeks tiešām ir truliķis un visa viņa intelektualitāte un gudrie pamatojumi savai rīcībai ir pakārtota tiem 6 miljoniem, ko viņš ir saņēmis un par bomžiem viņiem dziļi pofig, vai nu ar viņa morāli viss ir kārtībā, viņš vienkārši saredzējis iespēju parunāt par sabiedrībā aktuāliem jautājumiem un pie reizes nopelnīt tos 6 miljonus.
Ja 2.variants, tad vislabākais žests būtu ziedot vismaz pusi no tiem miljoniem labdarībai, tiem pašiem bomžiem, tādējādi parādot savus īstos mērķus. Ja viņš neko tādu nav darījis - gudri runāt jau var visi, bet darbi liecina par ko citu.
Šajā materiālajā pasaulē IMHO tā ir iespēja tomēr saglabāt labā-ļaunā līdzsvaru. Nopelni naudu uz cilvēku asinskāri, ziņkārību, nežēlību - tā eksistē, to nevar noliegt, bet - ieliec to otrā svaru kausā, ziedo labdarībai, Āfrikai, bāreņiem, whatever.
Tā kā to izdarīja Breds Pits un Andželina Džolija - 3 miljoni par jaunpiedzimušā bildi un visu labdarībai. Skataties, tīksminaties, baumojat, bet - paši negribot jūs ar to kādam palīdzēsiet :)

4 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]tati
Date:June 28th, 2006 - 01:10 pm
(Link)
Jā jau jā, kad pats kautkādā suniskā veidā nopelnītu miļļļōnu, ta redzētu, kā gribētu tikt kaut no puses vaļā. Un kur nu vēl tīņi-sīņi, kuri nu ir vietējā ciema varoņi.
Žizņ takaj...
From:[info]xoox
Date:June 28th, 2006 - 01:30 pm
(Link)
Ja runa par mani personīgi, šādā veidā es nekad neatļautos, kaut 100 miljonus nopelnīt. Tas nav par naudu IMHO. Bet ja nu kāds tomēr to atļaujas un pēc tam gudri d*&( par to, ka redz, parādījis sabiedrībai aktuālās sociālās problēmas, tad sagaidāms, ka arī nopelnītais nemazais piķis kaut daļēji tiks ieguldīts šim puisim tik svarīgajās problēmās, ko viņš tā gribējis sabiedrībai parādīt.
From:[info]tati
Date:June 28th, 2006 - 02:04 pm
(Link)
Nu i slava bogu, ka tu i nemaz nedadomāto to visu darīt, un kur nu vēl uzfilmēt un popularizēt savas sick-ideas. BET, pasaulē cilvēki ir tik dažādi, ka katru dienu nākas pie sevis nodomāt: "Nu tāds lohs!"
Tiem muļķiem nekādas poņas nav, ko dara, jo nesaņem nekādu sodu (un kādu sodu gan var saņemt, ja tie mocekļi paši piekrīt). Bet tie džekiņi no Austrālijas noteikti ir iekūlušies ziepēs pēc bomža tīšas sadedzināšanas - principā, tā ir grupas iepriekšplānota slepkavība. Kad sāks kāds viņus tramdīt un presē visu to informāciju izvazās, tad jau arī notiks kautkāda reakcija - sīkie sabīsies un domās, kādu citu sporta veidu. A pagaidām, mēs te varam besīties, cik vien uz iet.
From:[info]neziniitis
Date:June 28th, 2006 - 11:30 pm
(Link)
ak, esmu gan sapņotāja, gan ideāliste, bet es saku, ka tur iespēja numur viens. tik te baloža dedzināšana aizstāta ar bomžu kropļošanu. sasodīts :/ cilvēku kopējais morāles līmenis ne pārāk uzlabojas.