Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Bumfights

Wednesday, June 28th, 11:34 Bumfights 4 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]xoox
Date:June 28th, 2006 - 01:30 pm
(Link)
Ja runa par mani personīgi, šādā veidā es nekad neatļautos, kaut 100 miljonus nopelnīt. Tas nav par naudu IMHO. Bet ja nu kāds tomēr to atļaujas un pēc tam gudri d*&( par to, ka redz, parādījis sabiedrībai aktuālās sociālās problēmas, tad sagaidāms, ka arī nopelnītais nemazais piķis kaut daļēji tiks ieguldīts šim puisim tik svarīgajās problēmās, ko viņš tā gribējis sabiedrībai parādīt.
From:[info]tati
Date:June 28th, 2006 - 02:04 pm
(Link)
Nu i slava bogu, ka tu i nemaz nedadomāto to visu darīt, un kur nu vēl uzfilmēt un popularizēt savas sick-ideas. BET, pasaulē cilvēki ir tik dažādi, ka katru dienu nākas pie sevis nodomāt: "Nu tāds lohs!"
Tiem muļķiem nekādas poņas nav, ko dara, jo nesaņem nekādu sodu (un kādu sodu gan var saņemt, ja tie mocekļi paši piekrīt). Bet tie džekiņi no Austrālijas noteikti ir iekūlušies ziepēs pēc bomža tīšas sadedzināšanas - principā, tā ir grupas iepriekšplānota slepkavība. Kad sāks kāds viņus tramdīt un presē visu to informāciju izvazās, tad jau arī notiks kautkāda reakcija - sīkie sabīsies un domās, kādu citu sporta veidu. A pagaidām, mēs te varam besīties, cik vien uz iet.