Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Wednesday, June 14th, 23:49

4. dienas beigas bez smēķēšanas. 3.diena esot visgrūtākā. Pēc iepriekšējās pieredzes tas tā varētu būt. Vispār tagad esmu visilgāk izturējis. Ik pa brīdim gan sažņaudzas kaut kas un dažbrīd pavisam neizturami, bet var izturēt. Galvenais... vēl... nedēļu... divas.. tad jau norimsies tā kāre es ceru. Tagad gan kājas pašas ik pa brīdim nes uz balkona pusi.
Bet tā - cigaretes noliku tepat blakus monitoram. Tā kā viņas būs man blakus visu dzīvi, tad nav ko izlikties, ka viņu nav. Galvenais jau ir pretošanās vēlmei, nevis jebkādu atmiņu par smēķēšanu aizvākšana. Lai stāv tie pelnutrauki, liekās cigaretes atvilknēs utt. Aizvākšu tad, kad 100% zināšu, ka esmu atmetis un ka man tīri vienkārši nav pēc tā vajadzības.
Bet, bļāviens, būs vieglāk, ja????? Nebūs taču katru dienu šādi jācīnas??
Mja, cigas ir tik viltīgas... tās sasaista kopā tādas ikdienišķas parādības kā pastaiga, svaiga gaisa ieelpošana, garlaicīgs brīdis dienas vidū, vajadzība koncentrēties. Visur pieliek klāt savu "...un labs dūms". Šķiet, tas arī ir tas spēcīgākais dzinulis uzpīpēt.

3 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]tati
Date:June 15th, 2006 - 09:28 am
(Link)
Nesmēķēju. Pēdējo reizi, kad ievilku cigarešdūmu, man likās, ka es apvemšos. Mutē tikpretīga garša! Un tās sievietes, kuras smird tā, it kā tikko no dedzinātavas būtu atnākušas...
Smēķēšanas vēlme (vismaz man) pārgāja pēc mēneša. Un pēc gada es nevarēju saprast - priekškam es vispār smēķēju?
From:[info]shelly
Date:June 15th, 2006 - 10:41 am

(Link)
Man liekas, cigaretes tomēr labāk novākt - vislabāk izdalīt draugiem un biedriem pīpmaņiem. Pretējā gadienā tā ir sarkana lupata vērsim pie deguna.
From:[info]mazheks
Date:June 15th, 2006 - 10:48 am
(Link)
es necīgoju 3 mēnešus, līdz nenotika šaizes dzīvē.. tad man iestājās dziļš pajāt uz to cik ļoti es biju nolēmis nepīpēt