heaven knows i'm miserable now - last.fm

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Jūlijs 18., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:04 - last.fm
kā mani kaitina tās paredzamās cilvēku masas.. kā kaut kur notiek izmaiņas, tā viņi kliedz un brēc, ka pa vecam bija labāk, bija ērtāk, viss bija pierasts, saprotams un nebija jāpielieto sava apputējusī smadzene! pff.. idiotu bars. tāpat to čīkstuļu dēļ neviens neko nemainīs. paies nedēļa, viņi pieradīs, apklusīs un viss būs atkal mierīgi līdz nākamajām izmaiņām, kad atkārtosies tas pats stāsts. un tā tas notiekt visur un pēc vienāda scenārija. kaut atcerēsimies, kad pirms laikam pusotra gada diezgan pamatīgi mainījās draugiem.lv. visas dienasgrāmatas bija piegrūstas ar vaimanām par to, cik izmaiņas ir briesmīgas. vai tagad kāds par to vairs runā, to atcerās? protams, ka nē. tikai tāpēc, ka cilvēks tiek nedaudz izsists no sliedēm un viņam nākas kaut kam pielāgoties, tas tiek pasludināts par sliktu esam.. un interesanti kā jūtas tie cilvēki, kas pie tām lapām strādā? es negribētu būt viņu vietā.
man, teiksim, patīk. man patīk, ka kaut kas mainās. man patīk, ka es to varu apgūt. tāpat kā man patika, ka Gdiņā uz mājām lielākoties ir tikai numuri, bez ielu nosaukumiem (pie mums gan viss ir sīki un smalki). jā, pirmās pāris minūtes es arī lamājos, kratot sev iedalīto pasmieklīgo pilsētas plāniņu. bet pēc tam es to uztvēru kā izaicinājumu. jā, nav tā kā esmu radusi, bet es fakin atradīšu, kur es atrodos! un arī tagad - es fakin atradīšu gan to, kur pie velna ir iestūķēts Dashboard (taisnību sakot, to es jau izdarīju..), gan to, kur uzpeld "tev ir jauna vēstule" kaut kas.. gan arī visu pārējo, ko es varētu nezināt!
Garastāvoklis:: stulbie cilvēki..
Mūzika: Television Personalities

(3 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


From:[info]fedrs
Date:18. Jūlijs 2008 - 02:23
(Link)
Palūdz, lai mamma saliek tavas zeķes leduskapī un tējas krūzi rakstāmgalda atvilknē.
[User Picture]
From:[info]platformene
Date:18. Jūlijs 2008 - 15:00
(Link)
man ļoti patīk jaunais interfeisssss, arī devā
[User Picture]
From:[info]nefolk
Date:20. Jūlijs 2008 - 12:06

Heh, tieši par to pašu...

(Link)
Dažas troļļspam nogrimušās nepērles... no kliedzienkastes

bliu, I heartily advise you to log off, retreat to some dark corner and start looking for your veins

People who seem to hate the new site: http://www.last.fm/settings/account/ -> Delete

phi-san, obviously they could have not. obviously, you have a problem with accepting reality

+ You now have a "maybe" option for attending events. Groups have "unique to them" charts. And it's fucking live. The bugs will be fixed within weeks. Btw, what is it with these repeating "Bring back" avatars. Are you copycats or something?

I'm here to troll, obviously

Ok, I have a confession to make. I did also entertain a backward thought that they should have introduced a button to "Bring back the old Last.fm" yesterday... for about 2.5 minutes. Then I decided to focus on something more positive. So should you, emo kids. Scott is cool.

I thought sucking was a good thing... I mean, who would say no to a bj? :D

Hell no! Whoever deleted my previous shout, please msg me with your street address, bank account, credit card no. & photos of your family members. Thank you!

new last.fm = <3

nu un vēl tur kaut kas par farting agains the wind, bija temporary fun...

> Go to Top
Sviesta Ciba