Pats par sevi - Komentāri

degeneralis / 23. Aug 2021@09:41

Lielā problēma ir, ka Kariņš ļoti baidās no C19 un Pavļuts ir uzticams ierēdnis-izpildītājs. Tas, kas būtu varējis vasaras sākumā situāciju glābt (kad bija skaidrs, ka tie, kas gribēja, aizskrēja potēties, bet pārējie gaida) ir uztaisīt kārtīgas gamification kampaņas ar skaidri noteiktiem mērķiem - par katriem 5% vakcinēto tiek atcelta kāda restrikcija (visiem, ne tikai vakcinētajiem) un pie 70% tiek atceltas visas (visiem). Un tad vnk pušot - MUMS VAJAG VĒL TIKAI 5000 CILVĒKU LĪDZ NĀKAMAJAM LĪMENIM!

Bet tā vietā mums ir draudi ar jaunām restrikcijām, ar kaut kādu jobanu luksoforu, kas skatās uz mazsvarīgo saslimstības rādītāju, un nemitīga baiļu kampaņa par Deltu.

Rezultāts? Man ir bailes par Latvijas nākotni, jo šobrīd tiek plaši pavērtas durvis lieliem populistu panākumimem, un kaut kāds SC+ZZS+Šlesis/Gobzems veidojums valdībā Latviju iznīcinās daudz vairāk, nekā jebkāds C19 vilnis rudenī varētu. Jo būsim godīgi - lai kādus sūdus Gobzems un Šlesis nerunātu, pēdējais pasākums bija labi inscinēts un runas spēcīgas. Un tas cilvēkus pavelk. Un ko liek pretī? Sausu bla bla bla. Ja valdība nebūtu uzlikuši debilos ārtelpas pulcēšanās ierobežojumus, varētu vismaz uztaisīt kaut kādu "tautas sapulci", censties tautu uzrunāt klātienē ar iedvesmojošu runu, dot kaut kādu pretsparu populistiem, bet nu, nebūs.

Komunikācija ir zem katras kritikas un šķiet, ja Kariņš/Pavļuts skatās, ka daudzi tvitersekotāji ir apmierināti un tāpēc viss ir labi. Pārāk zemu novērtē oponentus un tad būs tas pats, kas bija ASV pēc 2016.

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter