Pats par sevi -

4. Jun 2012

 wowow@18:38

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Noskatījos šodien Prometeju un, neskatoties uz to, cik vizuāli iespaidīga ir filma un cik labs tajā ir 3D, vienīgais kas nāk prātā pēc tās noskatīšanās ir WTF?


Viss varbūt būtu labi, ja vien filmas varoņi neuzvestos kā iedzēruši pusaudži Ipiķos. Nolaisties uz svešas planētas pirmajā interesantajā vietā - protams. Piektajā minūtē pusei komandas līst laukā no kuģa - aiziet. Ja kāds grib ņemt līdz ieroci, viņš ir lūzeris un baidās no kaimiņciema puišiem - tāpēc nafig ieročus. Noņemt ķiveres pie pirmās iespējas - nu bet kā nu bez tā, tas kurš ķiveri atstāj galvā arī lūzeris. Dežurēt pie kuģa pults uz svešas planētas arī naktī - ta jūs ko. Ierakstīt un apskatīties videostrīmu no to divu tipu kamerām, kas palikuši pa nakti svešas civilizācijas uzbūvētā alu labirintā - nafig. Atvērt durvis pie pirmās iespējas, ja pie kuģa pēkšņi nez no kurienes uzradusies pazudušā kosmonauta ķivere - kā nu bez tā. Un tā tālāk.

Tags:
(3 raksta | ir doma)

Comments:

adinkra / 4. Jūnijs 2012@20:31
Gjau kaadas nejaushiibas peec kaads palika arii dziivs :D
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 4. Jūnijs 2012@20:32
Vismazāk stulbais :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
adinkra / 4. Jūnijs 2012@21:58
Tas, ka mazaak stulbais paliek dziivs, nemaz nav likumsakariiba, filmaas taadi meedz iet postaa nelaimes gadiijumos, kameer stulbajiem muljkjiigi veicas :)
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter