Pats par sevi -

17. Sep 2011

 wowow@22:07

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Man ļoti patiktu potenciālā tendence katrās vēlēšanās tikt vaļā no viena A. Mani trakoti ielīksmotu krāna-buldozera palikšana aiz borta un arī mazā gigantomāna kabatas partijas lejupejošā tendence priecē.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

antons_v / 17. Septembris 2011@22:34
Ļoti ceru, ka tevis teiktais piepildīsies, tomēr gribētos sagaidīt kaut kādus reālus rezultātus, citādi sanāks sapriecāties par ātru.
(Reply to this) (Link)
avral / 17. Septembris 2011@22:40
No Siguldas ceļu uz Ventspili speciāli bija mērojis kāds kungs, kurš vēlējies atdot savu balsi par Ventspils mēru Aivaru Lembergu, ievelkot viņam pat trīs plusiņus. (BNS)

Rīgas 47.vidusskolā kāds jaunietis kopā ar draugu kompāniju sarīkoja skandālu, nevarēdams sarakstā atrast Lembergu. Vīrietis, kas bija manāmā alkohola reibumā, pat kādā brīdī gatavojās zvanīt policijai, lai paustu sašutumu par šo faktu, un demonstratīvi nometa sarakstus uz galda, paziņojot, ka tādā gadījumā vispār nebalsos. Pēc tam viņš ilgāku laiku pavadīja, skatot cauri sarakstus un mēģinot atrast Lemberga vārdu. (BNS)

Bauskas novada Brunavas pagasta Ērgļos kāds iereibis vēlētājs izraisījis skandālu, uzbrūkot vēlēšanu komisijas darbiniekiem, jo nav varējis atrast Aivara Lemberga vārdu ZZS. (LETA)
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 17. Septembris 2011@22:52
Jā, ziņu cilvēku apsēstība ar Lembi fascinē. Var jau būt, ka exitpooli kļūdīsies tajā, cik tautā populārs ir mazais vīrelus, taču, tādā gadījumā vismaz apliecinās, ka daļa sāk kaunēties par savu izvēli- jebkurā gadījumā- cerīgi.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter