Pats par sevi - Komentāri

wowow / 12. Jun 2011@22:26

Šīsvasaras grilla sezonas apetaizers

Kādu brīdi pirms pazūd liesmas (grillu kurinām ar iepriekšējās sezonās izzāģētajiem augļukoku zariem) uz grilla liek:
- mazā pirkstiņa platumā sagrieztas baklažāna un cukini šķēles
- četrās daļās sagrieztu papriku
- uz pusēm sagrieztus šampinjonus

Šampinjoni būs gatavi pirmie. Līdzko mazliet iebrūnējuši, griež otrādi arī mazliet pakarsē, apslaca ar biškucītu sojas mērces un uzmaļ pāri piparus, ēd.

Baklažānus un cukini griež otrādi, kad tie izspiež "sviedrus" visrpusē, jābūt mazliet apdegušiem. Arī otra puse jāapbrūnina. Arī paprikai arī vismaz vienā pusē jābūt mazliet apdegušai.
Gatavos baklažānus sagriež uz pusēm, paprikas šķēles 3 daļās. Pārslaca ar olīveļļu, pārkaisa sāli un svaigi maltus piparus. Ēd, kamēr karsti.

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter