Pats par sevi - Nerakstīšana

27. Okt 2004

 wowow@13:17 - Nerakstīšana

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ja es neko nerakstu tad man iet labi vai slikti vai esmu miris.

(13 raksta | ir doma)

Comments:

skuka / 27. Oktobris 2004@13:23
Tieši tā.
(Reply to this) (Link)
viinogas / 27. Oktobris 2004@13:27
citu variantu nav.
(Reply to this) (Link)
siltavieta / 27. Oktobris 2004@13:28
vai arī Tu klejo citu cilvēku sapņos :)
(Reply to this) (Link)
wu / 27. Oktobris 2004@13:35
Viens no diviem:)
(Reply to this) (Link)
viipsna / 27. Oktobris 2004@13:46
aha, un situācija, kad teu zoodārzā uzbrūk satrakojušos surikātu bars un salauž visus pirxtiņus, kas tiek gādīgi ieģipsēti, tādējādi uz laiku izslēdzot iespēju operatīvi darboties ar datora peli/klaviatūru??
jebšu teixi, katā jau ir iekļauta iepriekš nosauktajās iespējās?
(Reply to this) (Thread) (Link)
viinogas / 27. Oktobris 2004@13:53
es pieņemu, ka tas varētu būt pie "slikti" :D
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
viipsna / 27. Oktobris 2004@14:04
eijnu, tasbūtu tik cmieklīgi, ka nevarētu būt "slikti"
(Reply to this) (Parent) (Link)
wowow / 27. Oktobris 2004@15:04
Jā, tas ir labs jautājums. Bīsties surikāta! :))
(Reply to this) (Parent) (Link)
smejmoon / 27. Oktobris 2004@16:39
ja nomirsti, iepostē, kur iet ar šņabi un puķēm.
(Reply to this) (Link)
pepija / 28. Oktobris 2004@18:28
Tuk tuk. Te offtopics.
Par tiem Alpiem un tamlīdzīgi.
Biju Cervinia šogad, februāra vidū. Dzīvojām ne pašā centrā, bet Cielo Alto apartamentos (kādas 15 min. kājām no centra pret kalnu vai arī 0,90 EUR par braucienu ar vietējo satiksmes autobusu). Ideāli bija dienas beigās - ar slēpēm līdz durvīm, bet no rīta bija gan bija mazliet jāpaietas ar kājām pret kalnu. tas arī pirmais mīnuss- dikti gari staigājamgabali ar slēpēm pār plecu, tai skaitā arī starpstacijās un gala stacijās - visādas pārejas no pacēlāja uz pacēlāju, trepes, tuneļi u.tml. Otrais mīnuss ir stiprais vējš, kas īpaši bieži uznākot sezonas sākumā. Mums tāds bija divas dienas (vēja ātrums 60-80m/s). Pārejas uz Šveici slēgtas, cēla tikai līdz puskalnam, brāzmās burtiski pūta nost no kalna. Pamēģinājām ar pagājušā gadsimta krēslinieku, kas vienīgais strādāja, celties augstāk (nepareiza izvēle-piesalām pie beņķiem, brīžiem šūpojāmies bīstami tuvu stabiem, ilgstoši karājāmies gaidot, kad pāries brāzmas u.tml.). Trešais mīnuss ir diezgan mokošais savienojums ar Šveici - pāri kalnu korēm un tad tāls un stipri lēzens pāršļūciens līdz Zermatt trasēm. Ar dēli var iznākt soļot kājām. Un, ja gribas nobraukt līdz Zermatt ciematam un nokļūt otrā ielejas pusē uz vilcieniņiem, var nākties tam ziedot vienu veselu dienu, uzmanoties, lai nepalaistu garām pēdējo vagonu, kas ceļ līdz pārejai uz Itāliju. Cita savienojuma starp šiem kūrortiem nav - kas nokavē, paliek tur, kur ir.
Man kā kaislīgai slēpotājai :)) ļoti patika Šveices puse - trases, pacēlāji, Materhorns - skaists no visām pusēm, arī labāki sniega apstākļi (Itālijas nogāzēs jau februāra vidū! saulainā novakarē bija slapja sniega putra). Mazliet baisa bija celšanās vagonā uz mazo Materhornu, toties tur bija ledājā izkaltas plašas alas - kā novadpētniecības muzejs. Arī Cervinia pusē bija interesantas un dažādas - arī ļoti garas trases - domāju, ka tur katrs var atrast ko sev piemērotu. Mums neveicās ar sniegu - sen nebija snidzis, viss bija sablietējies un sērsnains, bet kopumā izskatījās, ka abās pusēs labos sniega apstākļos ir lieliska ārpustrašu braukšana.
Par sadzīvi - Cervinia viena galvenā iela, viens supermarkets lauku gaumē, kur njema tikai skaidru naudu, vairākas smeķīgas siera, vīna, makaronu un polentas bodītes un, protams, Aostas ielejas vīns - laikam labākais Itālijā :) Vakarus vadījām viesnīcas Club Med bārā - tematiskie vakari ar izrādēm, dejām un visādām citādām izdarībām.
nu tā apmēram. Ja kas vēl jautājams - vienmēr laipni. Ir arī pāris foto, bet mājas lapās jau viss smuki apskatāms :)




(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 28. Oktobris 2004@18:31
Danke
(Reply to this) (Parent) (Link)
wowow / 29. Oktobris 2004@10:13
Tad sanāk, ka vismaz pāris dienas jānakšņo Zermatt pusē, vai ne?
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
pepija / 3. Novembris 2004@10:32
nusss...atkarīgs no rocības :)) Zermatt esot viens no Šveices biezākajiem kūrortiem :)) nezinu arī, vai tiek piedāvāta pāris dienu rezervācija - top sezonā viss ir piebāzts pilns :) un - gaumes atšķiras - uz kalna Šveices pusē satikts brits teica, ka braucot uz Cervinia/Zermatt jau n-to reizi, katrreiz dzīvojot citā pusē, šoreiz vispār attālākā piesaistītajā ciematā Itālijas pusē krietnu gabalu sāņus un zemāk par Cervinia, kur gondola nobrauc kā autobusa pieturā...nudien nezinu...es, visticamāk, otrreiz turp nedošos. Toties labprāt atgrieztos 3 ielejās - Meribelā :))
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter