Pats par sevi -

13. Jan 2010

 wowow@10:33

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Redz, pie visādi citādi nesliktā iepriekšminētā plānojuma (kas tāpat prasīja divas dienas), problēma ir tā, ka mazgājot rokas izlietnē elkoņi sitīsies pret sienu un ja uz poda sēdēs sīkais, kas prasīs noslaucīt dibenu, tad pieaugušajam tas būs jādara vai nu ar kreiso roku, vai iespiežoties ~30 cm spraugā starp izlietni un podu.

(7 raksta | ir doma)

Comments:

chaika / 13. Janvāris 2010@11:40
Ļoti pareizi, ka ar kreiso roku - ar kreiso slauka dibenu, ar labo ēd. nekad neēd ar kreiso. (indiešu stilā)
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 13. Janvāris 2010@11:47
Kad es kļūšu par indieti, ņemšu vērā
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
arc / 14. Janvāris 2010@15:34
a kamdēļ, tavuprāt, ir šī tautasdziesma?

un šīs?

var jau nepatikt indieši, bet šis ticējums par kreiso/labo roku (savam laikam - Latvijai -, bet Indijai vēl joprojām aizvien ļoti praktiskais), ziniet, mums ir identisks, tikai Ljā pēdējo gadsimtu higienizācijas gaitā aizmirsts.
(Reply to this) (Parent) (Link)
eg / 13. Janvāris 2010@11:48
ja sīkais noliecas uz priekšu un iestellē galvu slaucītājam starp kājām, tad ir vienalga, ar kuru roku :]
(Reply to this) (Link)
tipa75 / 13. Janvāris 2010@11:56
Labāk paņem izlietņu, vannu katalogu būvniecības veikalā. Viņiem ir speciāli mazajām vannas istabām produkti. Piem, es metu acis uz tādu lāses formas vannu, kura kājgalī ir stipri šaurāka, un sērijā bija arī lāses formas izlietne, kuras viena mala tad montējās virs šaurā kājgaļa vannai. Un tad lieta būtu atrisināta.
Vēl viens tipisks risinājums ļoti šaurām vannas istabām ir vispār iztikt bez izlietnes, bet vannas krānu montēt tā, lai var arī ērti zobus iztīrīt un rokas nomazgāt virs vannas.
(Reply to this) (Thread) (Link)
tipa75 / 13. Janvāris 2010@12:02
Tajā pašā ravak katalogā, kas tev iepriekšējā ieraksta komentāros, ir vanna "avocado". Man mājās ir Ravak vanna, nu jau 4 gadi, nekāda vaina. Tikai viens knifs - meistari pirms ielikšanas viņu no ārpuses aplīmēja viscaur ar putuplasta loksnēm un piešpaktelēja šķirbas - lai labāk tur siltumu, citādi viņas ir ļoti aukstas.
(Reply to this) (Parent) (Link)
avral / 13. Janvāris 2010@13:38
starp citu, jā. ja izlietne šaura, maziņa, elkoņi sitas pret sienu, tur tikpat nevarēs akurāti nomazgāt, piem., maskas paliekas no sejas. tad labāk tiešām to darīt vannā
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter