Pats par sevi -

7. Maijs 2009

 wowow@13:00

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Apnika mēģinājumi pārdot mašīnu. Izvācu savu sludinājumu no ss.lv. Vienīgie aktīvie piedāvātāji ir tie, kas manu Mazda6 grib iemainīt pret vecāku vāģi kaut ko piemaksājot, vai arī tādi, kas piezvana un saka, ka viņiem naudas ir par 1000 eiro vai latu mazāk (ko tad zvana, bļin?). Nu i nafig. Braukšu pats vēl piecus gadus un netērēšos nekādiem Scion, Mini vai Focus ST.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

misame / 7. Maijs 2009@16:13
Ir tūdīgi - mazdai ir jau gandrīz seši gaiņi un tagad sāk gribēties tikt vaļā. Un tad skaties, ka "visādi [info]wowow" tirgo savas svaigās, neaprūsējušās mazdas .. un saproti, ka cerību nav nekādu, vismaz kamēr tautai nesāks parādīties lieka naudiņa. Kaut gan varētu būt, ka tomēr 3.izmēra auto vēl ir mazliet cerīgāk, jo cenu kategorija cita.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 7. Maijs 2009@16:37
Da labi, manējai mazdai arī ir 6 gadi. Aprūsējumu arkās safiksēju pašās 6 gadu virsbūves garantijas beigās- šopavasar nomainīja arkas un attiecīgās vietas pārkrāsoja. 6 gadu vecs auto nav slikts, ja vien pats ar to esi braucis. Gluži mans gadījums, tāpēc domāju, ka vismaz 4 gan jau vēl nobraukšu bez pārliekām problēmām (tfu tfu tfu). Un netērēšos jaunam blingam, labāk par to naudu aizbraukšu tūrē uz Austrāliju un Jaunzēlandi, vot.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
misame / 7. Maijs 2009@16:49
Nu, vot tās arkas... kaut kas nenormāls. Jau trešais mazdinieks pēc kārtas man ar šo vainu slimo. Apmēram pirms gada visu smuki sakrāsoja, tagad skatos, ka atkal ceļ augšā krāsu pa visu apmali. Būs jālabo atkal.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 1. Jūnijs 2009@21:37
Vaina esot mūsdienu "ekoloģiskajās" krāsās, kas tagad esot uz ūdens bāzes un ne sūda metālu neaizsargājot.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter