Pats par sevi - Komentāri

leocat / 25. Jul 2008@00:08

es pēdējā laikā cepu tikai liellopu.
tam nekas nekaiš, ja nav kārtīgi izcepts - tikai sulīgāks un gardāks.
un nelieku klāt garšvielas. varbūt lielgraudu sāli.
Paņemu smuku entrecôte vai filet mignon gabalu un uz pannas vai grilla.
viena-divas minūtes un apgriežam.
c'est tout.

nez, kur var dabūt liellopa nieres - moldovā samācījos tās ēst ar ķiploku sviestu un grauzdiņiem. labi gan jāapcep. Ar rupjo sāli pārkaisītas.

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter