Pats par sevi - Status report (nu ļoti jau nu jums visiem vajadzīgs)

22. Jul 2004

 wowow@11:52 - Status report (nu ļoti jau nu jums visiem vajadzīgs)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Viegla smadzeņtrīce, subjektīvie simptomi ir (vakarvakarā arī likta dūša parādījās), neiroloģisko nav (nu lampiņas acīs un pārējais). Tagad dzeru vienas dzeltenas tabletītes ja rīt uz pusdienlaiku nepāries tad sākšu dzert citas. Drīkstu tikai blenzt debesīs- vismaz līdz nākamās nedēļas vidum, nelasīt, neskatīties TV, nepiepūlēt galvu un miesu. Ekselenti, teikšu jums, vienkārši ekselenti. Un vēl šitāds foršs laiks. Ergh.

P.S. Puika arī izpildījies- ielēcis no laipas ezerā vietā, kur pat pieaugušajiem dziļums pāri galvai. 6-7 sekundes ūdenī, kamēr fāterītis lecis pakaļ- puikam izbīlis un "ezers- nē", sencim miris mobilais telefons. Labikatā. Always Look on the Bright Side of Life.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

skuka / 22. Jūlijs 2004@12:02
Ai, ja viegla tā smadzeņtrīce, tad nav tik traki. Vienīgais, kas jāievēro - nekrati galvu. Pārvietojies līgani:) Un es domāju, lasīšana un TV pieļaujama - tik daudz, cik pats organisms ļauj. Proti, ja nesagādā grūtības, var darīt, ja kļūst nepatīkami - jāpārtrauc.
Es to visu neizdomāju, bet atkārtoju mūsu ģimenes ārsta ieteikumus tad, kad puikam bija smadzeņtrīce, viņš (tas dakteris) tāds saprātīgs un realistisks. Un kur, piemēram, tu esi redzējis puiku, kurš spētu pusnedēļu blenzt debesīs, ja vien nejūtas ļoti slikti?... Vienu dienu, augstākais. Pēc tam atsākas spriņģošana un lēkāšana.
Ai nu. Viss, ko gribēju teikt - ieklausies sevī:) Dari visu, ko darīt nav nepatīkami:)
(Reply to this) (Link)
smejmoon / 22. Jūlijs 2004@13:03
Žēl, ka ezeram - nē :(
Šitās traumas mēdzot iesēsties.
(Reply to this) (Link)
blog counter