Pats par sevi -

19. Jun 2008

 wowow@11:46

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(29 raksta | ir doma)

Comments:

ronis / 20. Jūnijs 2008@01:07
kāda vēl ideoloģija? tas, ka sauc sevi par kristieti? jeb tie partijas statūti? visām organizācijām, kurām ir svarīgs publiskais tēls, ir līdzīgi statūti! vai nebūtu pareizāk nodeklarēt, ka jebkura *publiska persona*, kas ir laulājusies baznīcā un attiecīgi dieva priekšā solījusies, un pēc tam pārkāpusi (vai bijusi gatava pārkāpt, krūšu apgramstīšanas veidā) laulību, ir uzliekama uz Dienas pirmā vāka? un tagad paņemsim kaut vai mūsu paziņu-slavenību lokā, kurš vēl neatbilst šim neķītrajam laulības pārkāpējam un attiecīgi nebūtu saucams uz linčošanu?
manuprāt, šis Dienas gājiens ir nevis "sabiedrībai vajadzīgs", bet totāli liekulīgs. tuklāt Bojāra komentārā (Dienas komentāru sleja) nesaprotu to atsauci uz liekuļiem-mācītājiem, kas "*par valsts naudu*" rīkoja ģimenes dienas? Kas, tās ģimenes dienas bija rīkotas tikai tiem, kas pat domās pret sievu nav sagrēkojuši un vispār apprecējušies nevainīgi? vai tev nešķiet, ka šis ir lēts izklupiens anti-praidistu virzienā? tipa: jūs teicāt, ka jums nepatīk geji un teicāt, ka esat par ģimenes vērtībām, mēs jums tagad parādīsim, cik sliktas īsziņas jūs sūtat un cik sūdīga jums ar sievu ir intīmā dzīve, ergo...
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
artis / 20. Jūnijs 2008@18:22
konservatīvie kristieši, statūti, publiskas deklarācijas — tā visa ir sūda ideoloģija, un tagad viņi par savu morālo bazaru samaksās, sukas.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter