Pats par sevi - Just a perfect day

1. Dec 2007

 wowow@18:20 - Just a perfect day

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(4 raksta | ir doma)

Comments:

skuka / 1. Decembris 2007@21:04
Baisi terknas tev tās receptes (lai gan garšīgi izklausās). Anonymous šodien arī neparasti treknas vakariņas pagatavoja. Cukas ribiņas, ceptas cepeškrāsnī kait kādā spēcīgā mizotu tomātu un Sangrias maisījumā ar kaut kādām garšvielām. Klāt gan ēdām makaronus un svaigu lapu salātus, viegli apslcītus, šķiet, ar greipfrūtu sulu.

Bet kādēļ Tu tos kartupeļus paprekšu vāri? Var taču uzreiz cepeškrāsnī, sagrieztus uz pausēm, apsmērētus ar olīveļļas un dažādu garšvielu (pēc gaumes) maisījumu. Mūsu maisījumā neiztrūkst ķiplociņš un vēl mazais, asais sarkanasi pupars. Sāls, pats par sevi. Un var vēl višadus huhļi-muhļi, atkarībā no tā, ar ko ēdīs.
Apmēram 40 minūtes, ja normāla izmēra tie kartupeļ.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 1. Decembris 2007@21:18
nu man jau nav ko uztraukties par slaido liiniju un sievai ar nav nepiecieshams iipashi domaat par liinijas slaidumu, tad nu taisu kas maaku. abet tupenus taapat bija jaavaara tad arii izdomaaju ka garshiigaak buus tos veel apbruuninaat.:))
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
skuka / 1. Decembris 2007@21:40
Nē, man jau arī garšo trekns. Nu, karbonāde bez treknās aliņas nav nekāda karbonāde. Bet, eh....
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter