Pats par sevi -

4. Nov 2007

 wowow@22:58

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Rīgas laiks tāds rudenīgi draņķīgs šomēnēs padevies (te es nedomāju apvalku ar cacu)- īpaši mani sarūgtināja oranži ņirdzīgie skaitāmpanti vidējā latvieša anekdošu vietā un Rolšteina grēmas par Maiju Kūli (ar šitādiem raksteļiem, Rolštein, tu savu citējamības indeksu nepacelsi), Kultūras Diena apsteigusi RL, pirmā nopublicēdama interviju ar Mao Dzeduna pētniekiem, komentāri tādi nekādi, kļūdas labojums jau redzēts cibā. Toties laba intervija ar Kristi Puiu (žetons Tīronam, ka ļauj viņam runāt)- mani īpaši aizkustināja šis:

"Filma man patika, bet pēkšņi es sev pajautāju: ja es šajā brīdī nomirtu, kurš mirtu? Es, Kristi Puiu, Rumānijas pilsonis, kuram ir sieva un divi bērni, un sava biogrāfija, vai tas, kurš skatās filmu un identificējas ar Džeimsu Kagniju, tātad- ne es."

(6 raksta | ir doma)

Comments:

murse / 5. Novembris 2007@00:16
tas raksts ir tik pretdabiski indīgs, ka man (kam Kūle nepatīk kā cilvēks, cik nu es viņu esmu dzirdējusi, un viedokļi būtiskos jautājumos mums ir ļoti atšķirīgi) sametās bēdīgi. Un tik izņirgājošs, ka to drīzāk varētu publicēt kaut kādā Republikā..
(Reply to this) (Link)
skuka / 5. Novembris 2007@22:20
Klau, ka to dara, nu - to banu? Kā var izbanot kādu?
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 5. Novembris 2007@22:30
Manam žurnāla stilam, ja es kāda cibiņa komentāru dzēšu, piedāvā uzreiz viņu arī izbanot.

Vēl to var izdarīt aizejot uz Console
http://klab.lv/admin/console
un ierakstot
ban_set [username]
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
skuka / 5. Novembris 2007@22:41
Mans žurnāls neko tādu nepiedāvā. Bet tajā konoslē - tur kā jāraksta ieksā jūzrneims? kā stāv? vai ar kaut kādiem pielikumumiem, p'diņām, iekaviņām....? Man ir noriebusies viena tāda lepele. Pirmo reizi tā besī ārā vies cilvēks, līdz šim pat nevienu no draugiem neesmu dzēsusi. (viņa gan nav man draugos, tikai lien uz manu cibu)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 5. Novembris 2007@22:43
bez pēdiņām un bez iekaviņām
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
skuka / 5. Novembris 2007@22:52
Izdevās:D
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter