Pats par sevi - Ne par futbolu

17. Jun 2004

 wowow@14:39 - Ne par futbolu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Parex internetbankas reklāma futbola starpbrīdī- acīmredzams pierādījums gan pasūtītāja, gan reklāmas aģentūras stulbumam. Acīmredzot kāds ir iestāstījis (ņemot talkā varen seksīgus slaidus), ka četrpirkstaino citplanētieti ar zilajiem matiem un zaļajām lūpām (kas, starp citu, ada zeķi) neviens bankas lietotājs nevarēs aizmirst, modīsies naktī augšā, lai veiktu kādu pārskaitījumu caur internetu un, kas zin, pievilinās konkurējošo banku lietotājus nomainīt savas bankas uz citplanētiešu banku- Parex. Un tikai nevajag dirst par to, ka galvenais, ka pamana, ka tad mērķis sasniegts.

Mēs- internetbankas lietotāji no Centaura Alfas aicinām tevi savā pulkā.
Jūsu Parex.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

maksims / 17. Jūnijs 2004@15:11
Man pirmā doma pēc šitās reklāmas noskatīšanās bija - nu gan ir izdevies krietni ietaupīt vai nu pareksam, vai nu reklāmas aģentūrai vai arī izstrādātājiem. :)
(Reply to this) (Link)
waits / 17. Jūnijs 2004@15:21
Starp citu, jūs abi tikko lējāt ūdeni uz Parex dzirnavām, pieminēdami to reklāmu. Iespējams, ka reklāma tā arī bija domāta.

Vēl padomājiet par vienu superpopulāru krievu dziedātāju, kura videoklipos parādās tikai Parex izmantotajam tēlam līdzīgā digitālā multeņskuķa izskatā.
Krievu tautības cilvēkiem tas izsaka daudz.
Reklāma oriģināli nav latviešu valodā.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 17. Jūnijs 2004@17:27
Vai zin, man nav žēl. Ja kāds pēc mana uzdirsiena ies uz izvēlēsies Parex- skaķertķju daroga. Man kā latviešu cilvēkam tas izteica tikai to, ka Parexā sēž idiņi :))
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter