Pats par sevi - Vino, kino i domino

20. Mar 2006

 wowow@12:07 - Vino, kino i domino

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Viens no labākajiem vīniem 5-10 Ls robežās ir Lindemans Cawarra (Shiraz Cabernet 2004). Ļoti garšīgs un mans ļoti jūtīgais kuņgis (kas pēdējā pusgada laikā kļuvis daudz jūtīgāks) pret to neprotestē arī tad, ja dzerts tiek tukšā dūšā. Tas nu tagad ir viens no mūsu ģimenes mazajiem svētdienas prieciņiem- uzēst kādu asu un mīkstu sieru, svaigu baltmaizi un vīnogas svētdienas vakarā, kad bērni jau ir pietiekami saguruši, lai pudeles vidū jau čučētu savās gultās. Citādi jau brīvdienas sajūta rokā nedodas, it īpaši ja laika apstākļi ir tādi kā vakar un puika atkal paņem bērnudārza pauzi (saslimstot).

Vakardienas latviešu seriāla "24 stundas" sērijas (the following takes place between...) pa LTV1 apliecināja tikai to, cik maz mēs zinām par tiem, par kuriem ejam un balsojam vēlēšanās- darbojošies personāži ir idioti, pusbandīti, blatnije, nīkuļi, biznismeņi utt.- kāda tur jūrmalnieku izvēle, kādi tur tautas kalpi, kādi tur saraksti, partijas programmas, politika vai ekonomika. Tā kā varam tikai priecāties, ka ES vai NATO, ASV vēstniecība vai Krievija presingo lai pieņemam tādus vai citus lēmumus- dieva zīmes mēs te sastrādātu bez ārēja spiediena.

Pēc tam vēl noskatījos "Дневной Дозор" (respect krievu kinošņikiem), sarunāju, ka man atvedīs adapteri lai varu savu iMac piejūgt televizoram un samazināt televīzijas īpatsvaru savā dzīvē lidz minimumam (slava dc++, trubaz.com un torrent tīkliem)- katru reizi, kad ieslēgšu televizoru un roka spiedīs kaut ko citu nekā Eirosport kanālu, apņemos noskatīties kādu filmu- bez reklāmām, bez dabas, humānām un nehumānām katastrofām ziņu raidījumos. Un pārējā laikā tv, ja būs ieslēgts, atrādīs bildes no flickr fotostrīmiem.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

skuka / 20. Marts 2006@13:15
mani visvairāk šokē tas, ka darbojošās personas tagad aizņemdamās taisnojas par kukuli, bet viņiem pat prātā neienāk justies neērti par to darbošanās stilu, par visu to netīro tirgu - pat, ja runa tiešām būtu tikai par amatiem.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 20. Marts 2006@13:29
Diemžēl tāds nu tas politbizness ir. Draugi, intereses, sarunāšanas, es-tev-tu-man, "kāds-taču-to-tikpat-dabūs-tad-jau-labāk-mēs". Jācer ka kāds no šībrīža politiķiem, pensijā ejot uzskatis par savu pienākumu (izpērkot grēkus?) atklāt aizkulises memuāru grāmatā vai dienasgrāmatā. Es atceros interviju TV ar Aidu Prēdeli no TB/LNNK- viņa daudz ko nepastāstīja, taču atzinās, ka tas ko uzzinājusi par politiku, darbodamās Saeimā, ir viņu salauzis kā cilvēku, ka viņai gribas tikt prom. Es ceru, ka viņa un viņai līdzīgie kādreiz sāks runāt.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter