Winstona Pieraksti - [entries|archive|friends|userinfo]
Winstona Pieraksti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[23. Sep 2018|11:07]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
reāli šodien uzzināju, ka KPV atbalsta ne tikai pāķi, bet arī pārlieku iecietīgie intelektuāļi, kuri nostājas KPV pusē, jo redz par viņiem ņirgājas un kā tā var. psc
Linkir doma

Comments:
From:(Anonymous)
Date:23. Septembris 2018 - 12:59
(Link)
Vispār, ja iepriekš bija aizdomas par KPV, tad tagad tās mazinās tikai kāpinātās un histēriskās establišmenta un citu smalko ļauzu reakcijas dēļ. Pats nebalsošu, bet manispēc, lai Artusam izdodas. Nav nekas labāks, kā likt smalkajiem un snobiskajiem kundziņiem raukt degunu sašutumā un hipermorālā riebumā.
From:(Anonymous)
Date:23. Septembris 2018 - 13:37
(Link)
Kas tā par perversu dialektiku? Sūds ir sūds, kāda starpība, kurš tajā iekāpj.
From:(Anonymous)
Date:23. Septembris 2018 - 20:06
(Link)
Ja sertificēti sūdi sāk pārāk sakairināti vērsties pret kaut ko, kas tikai hipotētiski ir sūds, tad jāieslēdz kritiskās un skeptiskās spējas.
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:23. Septembris 2018 - 20:21
(Link)
lol
From:(Anonymous)
Date:23. Septembris 2018 - 20:32
(Link)
Padomā nopietni - pasludināt random Artusu, kārtējo neskaitāmo “antikorupcijas” tēmas bīdītāju LV politikas vēsture par Absolūto Ļaunumu un Totālo Stulbumu - uz to tiešām spējīgi ir nenopietni vai sertificēti sūdi.
Ik pa laikam veselīgās demokrātijās pie radara vajag parādīties tādiem random personāžiem, kuri establišmenta, sevišķi apkalpojošo mediju smugness un bezgalīgo cinismu izvilktu dienasgaismā. Jo vairāk brēc, jo vairāk balso. Pareizā attieksme pret artusveidīgo politiskajām pretenzijām būtu vienkāršs deskriptīvisms un as a matter of factness, nevis hipermorāla spriedze un sašutums.
Un, kā allaž parlamentārismā - ir pilnīgi bezēdzīgi runāt par konkrētiem personāžiem, ir jārunā par attiecīgo elektorātu, iespējamo varas bāzi jeb tiem, kurus piedāvā pārstāvēt.
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:23. Septembris 2018 - 21:47
(Link)
varu piekrist, ka kritika iespējams palielina viņa popularitāti, bet vai tu gribi dzīvot valstī kur parlamentā ir andris kivičš un artuss kaimiņš? labāk neteikt neko? Piekrītu, ka drīzāk jārunā par elektorātu. Nesen FB grupā "Latvieši UK" bija panesies topiks par vēlēšanām. lielākā daļa ir par KPV. Uzdevu jautājumu vai kādam ir viedoklis par to, ka artuss krāpās ar algām savā "Suņu Būdā". Neviens man neatbildēja. Nemetās viņu aizstāvēt vai nodirst. Visiem vnk poh. Tālak sekoja komenti par to, ka visi pārējie sux un kpv paši krutākie utt. ok tā grupa ir pilnīgs trash, bet nu piemērs no dzīves. Es vispār nemīlu runāt par politiku un neesmu nekāds eksperts, bet neesmu pārliecināts, ka vienkāršs deskriptīvisms ir pareizā pieeja kā sasniegt kpv elektorātu. varbūt vajadzētu kādu tik pat skaļu demagogu kādā sakarīgākā partijā. Politiskā līdzdalība Latvijā ir diezgan zemā līmenī, līdz ar to tāds hype men kā Artuss var iegūt lielu popularitāti.
From:(Anonymous)
Date:24. Septembris 2018 - 08:35
(Link)
es dzīvoju valstī, kur parlamentā ir A.Brigmanis, J.Urbanovičs un visādi pretīgi krievi un komunisti, līdz ar to Kivičs/Kaimiņš vai vispār noliktavu krāvējs Ansis no Jērcēniem man salīdzinājuma izskatās, kā kaut kas normāls.

protams, ka hype meņiem būtu jābūt visās partijās, sevišķi LV. demokrātija ir populistiska pēc formas jebkurā gadījumā. tas nedarbotos tādās šķiriskās un elitārās zemēs kā UK, kur vismaz daļai vēlētāju ir gaume, bet zemnieku demokrātijās tas ir pilnīgi normāli un sagaidāmi.tiesa, savulaik LV bija zemnieciskāka, kamēr politiķu stils un retorika bija augstāka un smalkāka. tagad neko nevar darīt, ja ievērojama daļa elektorāta ir buhātāji Līdsā. tāda nu ir spēles noteikumi, bet šos cilvēkus vai viņu viedokli izslēgt būtu nedemokrātiski.
[User Picture]
From:[info]es_esmu_dzhims
Date:27. Septembris 2018 - 16:28
(Link)
par to UK grupu, cik saprotu, visās citās notiek tas pats. pēc tās svētdienas, kad defacto publicēja viņa sarunas, iegāju "artusa kaimiņa atbalsta grupā" (jesjes es tur esmu) ar cerību izlasīt kaut vienu vilšanās pilnu postu, bet tā vietā ieraudzīju "NU TAGAD JAU ČISTA SKAIDRS, KA JĀBALSO PAR KPV" - te man loģika uzkārās, tāpēc turpināju lasīt un, izrādās, tur visi domā, ka viņš tiek nomelnots/fake news. no vienas puses, saprot, ka tas ir viņš, kas runā un neapgalvo, ka tas ir safabricēts, bet kaut kādā veidā ar to, ko viņš actually ir teicis, viņš tiek apmelots. tad es sapratu, ka šis ir pūlis, ar ko argumentēt nav ne tikai vērts, bet nav pat, par ko - jo viņiem nav nekādas nostājas vai viedokļa, līdz ar to nav instrumentu, ko šādā sarunā varētu izmantot.
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:23. Septembris 2018 - 13:27
(Link)
es esmu ļoti iecietīgs intelektuālis (un pazemība ir mans otrais vārds :D), bet es uzskatu, ka KPV ir bīstams sūds. jo te nav runa par iecietību, lai jau cilvēks dzīvo un dara muļķības, bet brīdī, kad tas apdraud pārējos, tas vairs nav pieņemami. bet nu, ja viņu tur tiešām savēlēs, kas būtu drausmīgi, es ceru, ka tas varbūt tad beidzot ļaus cilvēkiem saprast, cik slikta ideja ir nekritiski atbalstīt dažādus šaubīgus tipus (gan skaļos bļāvējus, gan tādus pārmaiņu solītājus, kas jau gadiem ilgi nemainās utt). baigi žēl par šito, šķiet, demagoģijas uzvaras gājienu šogad.
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:23. Septembris 2018 - 15:27
(Link)
es pirms vēlēšanām biju pārliecināts, ka kaimiņš vairs nepiedalīsies saeimas vēlēšanās, jo šajā saeimā viņš bija briesmīgs. šis viss man atgādina filmu Idiokrātija.
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:23. Septembris 2018 - 15:36
(Link)
"šis viss man atgādina filmu Idiokrātija" - precīzi! es vienīgi pagaidām nevaru saprast, kas ir sliktāk - vai AK šo dara, jo ir tiešām diezgan stulbs un varaskārs, vai arī tur ir kaut kāds vēl ļaunprātīgāks iemesls un nopietnas ārējas ietekmes.
[User Picture]
From:[info]raidijums
Date:23. Septembris 2018 - 21:46
(Link)
Ir ir ieteikmes, tādu reitingu nevar tāpat vien ar pliku dibenu dabūt
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:24. Septembris 2018 - 11:52
(Link)
nez, tieši par pašu reitingu es varbūt spētu noticēt, ņemot vērā, cik daudz arī LV ir cilvēku, kas nav sevišķi gudri un kam ir sakrājies vienkārši nekonkrēts aizvainojums pret "valsti", kas ilgi ir jutušies nedzirdēti un tagad domā, ka AK būs viņu mesija, jo viņš ir tipa unikāls anti-establishment varonis, lol. mani vairāk mulsina tās absurdās/neargumentētās nostājas, ko AK pauž, kas jebkuram kaut nedaudz kritiskākam klausītājam acīmredzami radīs potenciālus draudus ārējai drošībai, radīs nemaz ne sliktāku telpu kā šobrīd korupcijai utt. mani mulsina arī viņa dubultstandarti, un es nesaprotu, vai tas ir aiz stulbuma/mesijas statusa augstprātības un tādas nespējas/negribēšanas lidz galam savilkt paralēles, vai arī kaut kāds apzināts gājiens, paralēli savu "kotlete&bamslis" vēlētāju vākšanai signalizējot apkārtējiem politiskajiem spēkiem, tostarp ārpus LV, par savu patieso plānu. es pieņemu, ka droši vien nav vērts galvu lauzīt, bet tomēr. uff.