Winstona Pieraksti - [entries|archive|friends|userinfo]
Winstona Pieraksti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[12. Nov 2014|07:11]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dzīve valmierā rit diezgan vienveidīgi, bet viegli un patīkami. strādāju apmēram 4h dienā, skatos filmas, klausos mūziku. bieži braucu uz vaidavu spēlēt ar kasetēm. ceturtdienās eju uz baseinu un autoskolu. principā jūtos tā, it kā mācītos videnē, vienīgi skolas vietā man ir zbisais darbs, varu gulēt cik ilgi gribu un nav jāprasa vecākiem nauda : D

pagājušogad ap šito laiku sāku draudzēties ar irmu. esmu ļoti laimīgs ar viņu.

pēdējās nedēļas algu ieskaitīju paypal un nevaru izņemt. jau pusi iztērēju visādos draņķos no ebay. tagad gaidu divus jaunus pedāļus(labu reverbu un delay ar diezgan krutu loop funkciju),ģitāras siksnu(man ir siksna no guitar hero spēļu ģitāras un sāk likties biš par shady), ļoti foršu casio rokas pulksteni, dažādus sīkumus ģitārlietām un irmai uz ziemīšiem pasūtīju diezgan foršu jostas somiņu. gribēju sūtīt priekš sevis, bet nevarēju atrast gana foršu un mana vecā mētājas kkur stroikā diezgan bēdīgā stāvoklī. varētu pasūtīt sēņu growboxu un bik pagraindot piķi

vakar pirmo reizi veikalā pērkot alkoholu man palika kauns. tēvs aizsūtīja mani pēc šņabja un es gāju trenuškās un mētelī un visi tik drausmīgi uz mani skatījās.

ilgi taupījos un skatījos twin peaks maksimāli lēni. vakar nenoturējos un noskatījos visas atlikušās sērijas. nesaprotu kas man tajā seriālā tik ļoti piesaistīja. tēli labi izstrādāti. cilvēcīgums moš.

cymbals ir diezgan forša grupa- https://www.youtube.com/watch?v=GwLKt7KwYMU

ar kasetēm tuvākajā laikā norunāti 3 konči. 22.novembrī cēsīs kkādā jocīgā vietā "mala". esmu tur vienreiz bijis. tur strādā drauga māsa un vispār tur bija forši. iedzēru tēju un pamieloju acis ar visādiem simpātiskiem draņķiem. principā vieta atgādina galeriju istaba, bet man personīgi patika labāk kā istaba. 28 vai 29 spēlēsim rīgā aptiekā. būs diezgan kruti. esam sacepuši padaudz jaunas dziesmas un uztaisījuši kasešu versijas dažām manām tā arī neiznākušajām pludmales dziesmām. kkādā pacmitajā decembrī spēlēsim valmierā vienā super debilā vietā "tinte" kopā ar tomu grēviņu : D ļoti negribas tur spēlēt, bet nu viņi maksā gana normālu kešu lai to darītu. sākam jau nedaudz izpārdoties un spēlet visādās sūda vietās. vakar mūs aicināja spēlēt ģeogrāfu pasākumā ļeņingradā, bet nu tas jau ir vienkārši lol. man gan principā ģeogrāfi patīk, bet nepatīk, ka jāspēlē kopā ar sūdmetāla qotsa wannabe grupu (https://www.youtube.com/watch?v=s5RHb1xwgJE)
domājam ar kasetēm izlaist jaunu ep, jo principā ir jau ierakstīti un teju vai gatavi kādi 6 vai 7 gabali, bet varbūt labāk būtu nesteidzīgi sataisīt vēl kaut ko un izdot albumu?

besī, ka sūdīgi dziedu. domāju moš aiziet pie vokālā pedagoga, bet es zinu, ka man būs slinkums kkur iet dziedāt. ja viņš nāktu pie manis uz māju tad varētu.

laikam jāsūta no ebay tetovējamais un jātaisa šitāds salons : D https://www.facebook.com/BixInk?fref=nf
Linkir doma

Comments:
From:[info]quad
Date:12. Novembris 2014 - 09:16
(Link)
pēc pirmā teikuma izskatas ka daudz lupii tv
From:[info]quad
Date:12. Novembris 2014 - 09:16
(Link)
uztaisi room tour
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:12. Novembris 2014 - 12:30
(Link)
hahaha, forši, ka džeki arī vienkārši nosauc savu grupu pēc ~QOTSA populāras dziesmas nosaukuma :D godīgums ir modē!
[User Picture]
From:[info]es_esmu_dzhims
Date:12. Novembris 2014 - 12:58
(Link)
nepaspējām tā arī satetovēties
[User Picture]
From:[info]quizer
Date:12. Novembris 2014 - 21:23
(Link)
bāc, kā tu atradi tādu darbu?
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:12. Novembris 2014 - 23:40
(Link)
cītīgi meklēju tādu darbu un beigās atradu : >
[User Picture]
From:[info]burkards
Date:12. Novembris 2014 - 23:42
(Link)
Most legit ieraksts cibā