Neprātīgā saprāta balss -
Augusts 11., 2008
17:30

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Visiem kara kurinātājiem un tautu kašķa cēlājiem mūsdienu Eiropā jāsēž. Ja vieni sēž un citi nesēž, tad karš un kašķis turpinās. "
(c) V. Avotiņš, NRA

Mūzika: Hammerfall- The Fallen one

(7Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]aranel
Date:11. Augusts 2008 - 21:01
(Link)
Tad jau diezgan daudziem latviešiem būtu jāsēž...
From:[info]windrider
Date:11. Augusts 2008 - 21:18
(Link)
Ne jau parastā tauta sāk vai turpina karus. Tos vienmēr sāk politiķi un tiem tad arī ir jāsēž. Un šeit potenciālos cietumniekus var atrast visā pasaulē, pie kam visvairāk šķiet tieši viņpus dīķim.
[User Picture]
From:[info]aranel
Date:11. Augusts 2008 - 21:25
(Link)
Bet parastā tauta uztur tos kašķus. Teiksi, ka ne?
From:[info]windrider
Date:11. Augusts 2008 - 21:45
(Link)
Nu var strīdēties cik lielā mērā uztur, jo no viņiem tas nekādi nav atkarīgs. Mūsējie var iet demonstrācijās no rīta līdz vakaram, neviens viņus neklausīs tik un tā un ne jau viņi izbeigs karu.

Bet no otras puses to viņiem nekādi nevar aizliegt, jo demokrātiju un vārda/pulcēšanās brīvību neviens nav atcēlis. Aizliedzot viņiem šādā veidā paust savus uzskatus mēs ne ar ko nebūsim labāki par saviem austrumu kaimiņiem. Turklāt tagad Krievi gan šauj drusku pār strīpu un šodienas protesti, jeb, ja tev labpatīk ''kašķa uzturēšana'' bija visai pieņemami, varbūt par daudz Gruzijas glorificēšanas un idializēšanas, bet mērķis nebija slikts.
Kur vēl var kurināt kašķi?? Interneta komentāri...phe kurš tādus ņem par pilnu, 80% tur ir tukši bļāvēji!
[User Picture]
From:[info]aranel
Date:11. Augusts 2008 - 22:25
(Link)
o_O Par ko tu vispār tagad raksti?? Pin kaut ko jaunu iekšā sarunā.. Es runāji vispārīgi, bet tu diezgan konkretizē. Nasaku, ka uzskatu paušana būtu jāaizliedz, bet tomēr ir arī jāzina robeža. Ka neiznāk kā Andrim Jordanam..
Viens cilvēks nespētu neko paveikt, ja viņam nebūtu atbalstītāju. Tu tagad diezgan zemu novērtē bara spēku.

Ar naidu pret konkrētu tautu var sastapties ikdienā, ne tikai interneta vidē. Pati esmu izjutusi, mana māte ir.

Un starp citu, reizēm pārlasi ko raksti. Varbūt piekasos, bet pareizrakstības kļūdas latviešu valodā kaitina. It īpaši no latviešu puses.
From:[info]windrider
Date:11. Augusts 2008 - 22:54
(Link)
Nu tā nelaimīgā dzērāja Jordāna lieta jau gan ir pilnīgi atšķirīga. Atklāta aicinājuma nogalināt cilvēkus pēc etniskā principa, būtībā rasu naida kurināšana tomēr nav salīdzināma ar miermīlīgām miera demonstrācijām.

Ja runājam par naidu, tad tavā konkrētajā gadījumā ar tavu māti, tā nu diemžēl, tas ir. Runājot vispārīgi, krievus austrumeiropā nekur nemīl un pēc šiem notikumiem Gruzijā nemīlēs vēl vairāk. Tam cēloņi, kā tu labi zini sniedzas ne pārāk tālā pagātnē un būtībā krievi jau vien paši ir vainīgi pie tādas attieksmes, nebūtu 2.p.k un sekojošo nesmukumu, krievi šodien visticamāk būtu labi un draudzīgi kaimiņi. Kādi tie principā bija līdz 1.p.k. Viss slēpjas vēsturē. Lai gan šeit arī liela nozīme ir cilvēka intelekta līmenim, audzināšanai utt. Cilvēki visās tautās ir dažādi un arī starp latviešiem ir ļoti daudz kretīnu. Galu galā mūsdienās cilvēki nesaprot, ka ar naidu neko nepanāks un nekādas jēgas no tā nav, tikai savus stereotipus un iespējams zināmas bailes izgāž uz tiem, kas ir savādāki.

A par pareizrakstību, atzīstos vainīgs un nokaunos! Gramatika nekad nav bijusi mana stiprā puse.
[User Picture]
From:[info]aranel
Date:11. Augusts 2008 - 23:05
(Link)
Šī sāk pārvērsties par nedaudz bezjēdzīgu diskusiju.. Laiks beigt.
Powered by Sviesta Ciba