Neprātīgā saprāta balss -
Maijs 26., 2021
11:25
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(10Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]dzhindzhera
Date:26. Maijs 2021 - 12:32
(Link)
Nu, es redzēju kā manu mazo māsu, topošo balerīnu, skolotāji mobingoja (ieskaitot klases audzinātāju, kas matemātiku laikam mācīja, riebīga sieviete bija), meitenes tur par stulbām tika apsaukātas un kas tik vēl nekas nedarījās. Normāli tas nebija, mana mamma protestēja, bet ilgi. Beigās kaut kas mainījās, bet tikai attieksmē tieši pret māsu. But tur tā sāpe tik un tā paliek. Tas nav normāli, tā būt nedrīkst, tāda vardarbība pret bērniem pastāvēt nevar. Vajag viņiem pieķerties klāt un izpurināt, viena lieta ir mācīt mākslas un otra lieta ir morāla un emocionāla vardarbība.

Bet vispār, šitie mākslu pasniedzēji ir sumpurņi. Kad maza biju, Cēsīs gāju skolā ar mūzikas novirzienu, vot neaceros, kurš numurs tai pamatskolai bija. Visi mērgļi un klavieru učene, lai viņai smagi dubļi, saukājās, sita ar lineālu pa pirkstiem, tā, ka zili, dūra ar to lineālu mugurā, rāva matus.
From:[info]windrider
Date:26. Maijs 2021 - 16:43
(Link)
Kamēr vairākumu audzēkņu un viņu vecāku šīs metodes apmierina diez vai kas mainīsies. Ja nu tikai nāk kāda ļoti progresīva pasniedzēju paaudze, kura pati vēlas lietas mainīt. Zinot gan, ka baleta pasniedzēji paši ir mācījušies šajā skolā vai kaut kur Krievijā, tas nešķiet īpaši ticami.

Sievas klases balerīnas pirms dažiem gadiem sacēla dumpi pret attieksmi un apiešanos. Nezinu gan ar ko tas toreiz beidzās.
Powered by Sviesta Ciba